• Brad Pitt a dezvăluit că s-ar putea să-l vedem în mai puține roluri în următorii ani.
  • Mă consider pe ultimul meu picior”, a declarar Pitt.
  • Fanii îl vor putea vedea pe Brad Pitt pe marele ecran în „Bullet Train”.

Brad Pitt, în ciuda faptului că este o vedetă experimentată și are 58 de ani, este încă în plină activitate la Hollywood ca actor principal de top. Într-un interviu acordat revistei GQ, Brad Pitt a dezvăluit că s-ar putea să-l vedem în mai puține roluri în următorii ani, deoarece cariera sa de actor se apropie de sfârșit: „Mă consider pe ultimul meu picior”, a declarar Pitt.

Mă consider a fi la final de carieră. Acesta este ultimul semestru sau trimestru. Ce o să fie secțiunea asta? Cum vreau să o croiesc?”, a spus Brad Pitt publicației GQ.

Atunci când Pitt va alege să se retragă din activitatea de actor, regizorul Quentin Tarantino, care a mai lucrat cu actorul, a declarat că lumea va pierde „una dintre ultimele vedete de cinema care au mai rămas pe marele ecran”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Am observat asta când făceam Inglourious Basterds. Când Brad era în cadru, nu simțeam că mă uit prin vizorul camerei de filmat. Aveam senzația că mă uit la un film. Simpla lui prezență în cei patru pereți ai cadrului crea această impresie”, a declarat regizorul.

Fanii îl vor putea vedea pe Brad Pitt pe marele ecran în „Bullet Train”, care va ajunge în cinematografe pe 5 august 2022.