• Solistul trupei The Killers a primit pe scena din Georgia un fan din Rusia.
  • Brandon Flowers a fost huiduit când a spus spectatorilor că rusul este „fratele” lor.
  • Trupa The Killers a cerut scuze fanilor din Georgia, după afirmațiile făcute de solistul Brandon Flowers.

Brandon Flowers, solistul The Killers, și-a supărat fanii din Georgia, după ce a primit pe scenă un rus. Gestul în sine și mai multe afirmații făcute pe scenă au stârnit un val de reacții negative.

Aseară, în timpul concertului trupei The Killers, din Georgia, fost stat sovietic invadat de Rusia în 2008, solistul trupei a chemat pe scenă un fan rus pentru a cânta la tobe cu ei în timpul melodiei „For Reasons Unknown” și a îndemnat publicul să se gândească unii la alţii ca la „fraţi şi surori”. „Nu știm eticheta de aici, dar tipul ăsta e rus. Ești de acord ca un rus să vină aici?”, a spus el pe scenă. Publicul a răspuns cu huiduieli și urale și se pare că mulți din public au părăsit stadionul în semn de protest.

După concert, într-o postare făcută pe Facebook, trupa The Killers a cerut scuze fanilor și a menționat că nicidecum nu a fost intenția lor să jignească pe cineva. A explicat că face parte din tradiția lor să invite oamenii să cânte la tobe. Totuși, recunoaște că un comentariu, menit să sugereze că toată audiența și fanii lui Killers sunt „frați și surori”, ar putea fi interpretat greșit.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Citește și: