• Aleph News emite HD din 1 septembrie, ora 8:00 pe cablu, site-ul www.alephnews.ro, Instagram, Facebook și YouTube.
  • Pe cablu și satelit, îl găsești pe Vodafone, Telekom TV, Orange, INES si NextGen.
  • Îl vezi și te vezi pe televizor, laptop, tabletă și mobil, unde va fi formatat 9:16, similar Instagramului.

În lumea Alephului, vezi totul în timp și spațiu și ești văzut de toți, pentru că ești important. Ești smart. Pentru tine, există Aleph News, oamenii și programele lor de informații și entertainment.

Aleph News a fost conceput ca să îl vezi și să te întâlnești cu el oriunde ești în lumea virtuală media și social media. Fiind accesibil de pe o multitudine de platforme, Aleph News nu te întrerupe din activitate, ci devine parte a vieții tale.

Pe televizor, rețelele disponibile pentru Aleph News sunt: Telekom TV, Orange, Vodafone, INES și NextGen. Pe Telekom TV, este la poziția nr. 251 în grila de programe, prima poziție în categoria programelor de știri. Pe Vodafone, are poziția nr. 407 în grilă. În județul Constanța, Aleph News poate fi urmărit, în afara rețelelor de mai sus, și în rețelele GMB Computers și Intersat.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Poți urmări Aleph News și de la birou, în timp ce lucrezi, pe orice computer sau tabletă conectată, pe site-ul televiziunii: www.alephnews.ro .

Ziua ta e însă plină de deplasări iar Aleph News te urmărește oriunde mergi, chiar și în natură! Pe telefonul mobil, Aleph News e formatat vertical 9:16, similar Instagramului: informațiile video, grafice și de text sunt organizate astfel încât micul ecran al smartphone-ului devine deodată mult mai mare!

Pentru creatorul său Adrian Sârbu, Aleph News e un proiect al secolului 21. El își va crea propria piață: consumatorii de informație și entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonați de televiziunea tradițională. Ei așteaptă să retrăiască experiența informației fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)așteptatul Breaking News.” 

Disponibilitatea Aleph News pe diverse tehnologii digitale te asigură că te însoțește oriunde, oricând.