• Miercuri, judecătorul Brenda Penny a dispus suspendarea imediată a tutelei lui Jamie Spears.
  • Decizia vine la trei luni după ce vedeta pop a pledat pentru prima dată în fața instanței pentru scoaterea de sub tutelă, susținând că tatăl ei s-a purtat abuziv cu ea: „Iubea puterea de a-și răni propria fiică”.
  • Jamie Spears a solicitat recent încetarea completă a tutelei, o acțiune despre care avocatul Britney Spears a spus că este o încercare „pentru a evita răspunderea în fața Justiției”.

Un judecător din Los Angeles a decis suspendarea tutelei pe care a avut-o, în ultimii 13 ani, tatăl lui Britney Spears, scrie The Guardian.

Miercuri, judecătorul Brenda Penny a dispus suspendarea imediată a tutelei lui Jamie Spears.

„Situația actuală este de nesuportat„, a spus magistratul, după ce a auzit argumente controversate ale ambelor părți implicate în proces. „Reflectă un mediu toxic care necesită suspendarea lui James Spears”.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
CE TREND ÎNCERCI AZI? QUIET VACATIONING
MAI EȘTI TARE, BUGETARE?
SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI

Judecătoarea a programat o audiere pentru 12 noiembrie pentru a discuta despre încetarea completă a tutelei, lucru pe care se pare că toate părțile îl susțin acum.

Mathew Rosengart, avocatul Britney Spears, a făcut presiuni pentru ca artista să scape de sub controlul tatălui ei cât mai repede, astfel încât James Spears să nu întreprindă noi acțiuni împotriva cântăreței.

„Tutela poate și ar trebui să fie încheiată cu promptitudine – în mod ideal în această toamnă. Britney Spears merită să fie scoasă de sub tutela tatălui ei astăzi”, a spus Rosengart.

Decizia vine la trei luni după ce vedeta pop a pledat pentru prima dată în fața instanței pentru scoaterea de sub tutelă, susținând că tatăl ei s-a purtat abuziv cu ea: „Iubea puterea de a-și răni propria fiică”.

Jamie Spears a solicitat recent încetarea completă a tutelei, o acțiune despre care avocatul Britney Spears a spus că este o încercare „pentru a evita răspunderea în fața Justiției”.