• Britney Spears a stârnit îngrijorare după ce a sugerat că un videoclip „deocheat” va fi lansat „săptămâna aceasta”.
  • Pozând goală pe patul ei, artista a sugerat că o „premieră” NSFW va avea loc în curând, într-o nouă postare pe Twitter.
  • Fanii s-au grăbit să o apere pe vedeta pop, sugerând că un videoclip NSFW al lui Britney nu ar fi „cu nimic diferit de cel al Kardashianilor”.

Britney Spears a stârnit îngrijorare după ce a sugerat că un videoclip „deocheat” va fi lansat „săptămâna aceasta”. Pozând goală pe patul ei, artista a sugerat că o „premieră” NSFW va avea loc în curând, într-o nouă postare pe Twitter.

Îngrijorându-și urmăritorii, ea a dat o descriei la fotografia îndrăzneață: „ Am o premieră pentru un film săptămâna aceasta „The Legislative Act of My P…***.” Anunțul a fost postat alături de un videoclip pe care Britney l-a descris astfel: „Am crezut că părul meu a fost aranjat bine astăzi”.

Britney a postat prima dată vestea luni, la începutul acestei săptămâni, dar fanii au sesizat rapid faptul că a publicat postarea de mai multe ori în acea zi. Un fan a spus: „Ea continuă să posteze din nou, dar toată lumea spune că este în regulă, că nu este nimic în neregulă!”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
Foto: Twitter Britneyspears

Un altul a spus: „Și iată că o luăm de la capăt. Dar vouă vă place să vă prefaceți că e normal. Este cam a patra oară când postează asta astăzi”. Un al treilea a scris: „Ce nu înțelegem noi…”, ceea ce a determinat un utilizator să răspundă: „A fost filmat în vechea ei sufragerie! Asta e tot ce am aflat până acum. Dar sufrageria este din vechea ei casă… un videoclip vechi?”.

Fotografia din pat a lui Britney a fost postată din nou dimineața, alături de aceeași descriere ca și înainte, sugerând că „filmul” va fi postat săptămâna aceasta. Unii fani s-au grăbit să o apere pe vedeta pop, sugerând că nu există nici un motiv de îngrijorare și că un videoclip NSFW al lui Britney nu ar fi „cu nimic diferit de cel al Kardashianilor”.

Un urmăritor a scris pe Twitter: „Fetele care înțeleg, înțeleg… cele care nu înțeleg, nu înțeleg… pentru toți cei care sunt în comentarii și spun că le pare rău pentru copiii ei, spuneți asta despre toți ceilalți copii ai celebrităților care sunt numai femei ce se îmbracă sexy și sunt modele pentru orice?”

În timp ce altul a spus: „Toți cei care o urăsc trebuie să înceteze cu ura deja. Britney este bine. Dacă vrea să arate ce i-a dat Dumnezeu, e treaba ei. Nu vă place? Dați-i unfollow și blocați-o. E atât de simplu.”

Un alt urmăritor a răspuns: „Kardashians au fost goale de la început. Știm cu toții că nu au alt talent/abilități pentru a face bani. Britney este regina muzicii pop pentru mulți dintre noi, copiii anilor ’90. Singura noastră îngrijorare este dacă are nevoie să facă asta? Știm cu toții că este plătită pentru fiecare tweet/post. Este atât de disperată?”