Caitlyn Jenner vrea să devină guvernator: „Știu să conduc o afacere, pot să conduc California!”

  • Fostul soț al mamei surorilor Kardashian vrea să ajungă guvernator
  • Caitlyn Jenner: „Știu să conduc o afacere, pot să conduc California!”

Din iunie 2015, Caitlyn Jenner e femeie transgender. Guvernator al Californiei a fost și Arnold Schwarzenegger.

Caitlyn Jenner, fostul soț, devenit între timp femeie, al mamei celebrelor surori Kardashian, spune că merită să fie guvernator al Californiei, datorită trecutului său antreprenorial.

„Sunt pregătită să conduc California, pentru că știu să conduc o afacere”, a spus la CNN fostul campion olimpic medaliat cu aur la decatlon, potrivit Business Insider.

Jenner a mai declarat și că s-a întâlnit cu oameni extrem de bogați care i-au dat sfaturi bune, dar nu a spus și cu cine. A intrat în cursa electorală luna trecută. Înainte Bruce, din iunie 2015 femeie transgender, are 71 de ani și 6 copii.

Dacă ar fi o națiune suverană, California ar fi a cincea cea mai mare economie din lume. Guvernator al Californiei a fost și faimosul Arnold Schwarzenegger, din 2003 până în 2011.

„Am vândut echipamente de exerciții în valoare de un miliard de dolari la televizor. Am avut companii de aviație. Am fost mereu implicat în a fi antreprenor și am încercat să-i inspir pe copiii mei să facă la fel. S-au descurcat foarte bine în acel departament”, a transmis Jenner.