Cameron Diaz dezvăluie motivele pentru care s-a retras din cinematografie: “Am găsit pace”

Sursa foto: Captură video youtube.com/goop
  • Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor, acum cinci ani.
  • Într-un interviu cu actrita Gwyneth Paltrow, ea zice că acum are grijă de ea.
  • Fosta actriță spune că a decis să se concentreze mai mult pe relațiile sale cu familia și prietenii.

Fostul star de la Hollywood, Cameron Diaz, a dezvăluit într-un interviu motivele pentru care s-a retras din lumea filmului, spunând că a găsit „pace”, scrie CNN.

Într-un interviu cu actrita Gwyneth Paltrow, din cadrul seriilor “In goop Health”, Diaz a vorbit despre afacerea sa cu vinuri și despre cât de mult i s-a schimbat modul de gândire cu trecerea anilor. Pe lângă asta, fosta actrița a vorbit și despre impactul profesiei asupra bunăstării financiare, dar și a relațiilor pe care le-a avut.

„Am decis că vreau lucruri diferite în viața mea. Am petrecut atât de mult timp, muncind, făcând filme și a fost atât de grozav”, a spus Diaz.

Întrebată ce simte după ce s-a îndepărtat de o carieră de film de succes, ea a răspuns: „O pace. În sfârșit, am avut grijă de mine”.

Fosta actriță spune că a decis să se concentreze mai mult pe relațiile sale cu familia și prietenii după ce a pierdut controlul anumitor aspecte din viața sa, în ultimii ani.

„Când faci un film, este o scuză perfectă. Sunteți acolo 12 ore pe zi, luni întregi și nu aveți timp pentru nimic altceva”, adaugă ea. Acum, Diaz spune că nu s-a simțit niciodată confortabil cu acel stil de viață. Prin urmare a decis să devină „autosuficientă” și să demonstreze că poate avea grijă de ea ca adult ”

Cameron Diaz a apărut ultima dată pe marile ecrane în urmă cu cinci ani, în „Annie“. Filmul a avut încasări de 133 de milioane de dolari la nivel mondial, dar interpretarea sa i-a adus şi multe critici.   

Fosta Vedetă este căsătorită cu solistul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden. Cuplul a luat prin surprindere lumea întreagă pe 3 ianuarie când a anunțat nașterea fiicei lor. Raddix s-a născut pe 30 decembrie 2019, via mamă surogat.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public „Something About Mary“ (1998), dar şi în drama „Vanilla Sky“ (2001) şi în franciza „Îngerii lui Charlie“.