• Disneyland a primit undă verde pentru a se redeschide din 1 aprilie, după ce a stat închis timp de aproape un an din cauza pandemiei.
  • Redeschiderea trebuie să se facă prin limitarea numărului de oaspeți.

Disneyland și alte parcuri tematice din California au primit undă verde pentru a se redeschide după ce au fost închise timp de aproape un an din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Mirror.

Oficialii din domeniul sănătății din SUA au permis parcurilor tematice să se redeschidă pe 1 aprilie, dar reducând capacitatea la 20% – 30%.

Ken Potrock, președintele resortului Disneyland, a declarat că decizia înseamnă readucerea la muncă a mii de oameni și un ajutor consistent pentru economie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA

Cu protocoalele de siguranță Disney implementate deja în întreaga lume, abia așteptăm să îi întâmpinăm pe oaspeți”, a spus Ken Potrock.

Măștile și alte măsuri de siguranță vor fi în continuare necesare, iar parcurile vor fi deschise inițial doar localnicilor.

În septembrie, compania Walt Disney anunţa că va concedia 28.000 de angajaţi, majoritatea din parcurile tematice din SUA. Disney a invocat numărul limitat de vizitatori şi incertitudinile legate de durata pandemiei de coronavirus drept motive pentru concedierile masive.

Parcurile tematice ale companiei au fost puternic afectate din cauza pandemiei. Disney şi-a închis toate parcurile la începutul anului 2020, odată cu răspândirea virusului.

Disney a pierdut 4,7 miliarde de dolari în cele trei luni până la 27 iunie, veniturile pentru divizia de parcuri, experienţe şi produse scăzând cu 85% comparativ cu acelaşi trimestru din 2019.