• Blowjob Day se sărbătoreşte pe 14 martie
  • Este replica bărbaţilor pentru cadourile date de Valentine’s Day
  • În 2014, Cristina Aguilera le-a spus fanilor ei să celebreze Blowjob Day
  • Ca replica la Blowjob Day, femeile celebrează Cunnilungus Day în 14 aprilie

Ieri a fost ziua mondiala, neoficială, a fripturii-steak și a blowjobului. Ca aproape orice trăznaie cu și despre sex, blowjob day a apărut în America. Se spune că este replica satirică pe care bărbații au dat-o după ce au ieșit epuizați financiar din luna februarie, dominată de Valentine’s Day.

Pe 14 martie, fix la o lună după Ziua Îndrăgostiților, bărbații au decis că în schimbul florilor și cadourilor pe care le-au oferit de Valentine’s Day, femeile din viața lor să le facă o friptură bună urmată de o partidă de neuitat de sex oral.

În 2014, cântăreața Cristina Aguilera le-a cerut fanilor ei să celebreze ziua. Oarecum populară în țările de limba engleză, ziua a fost bine primită și în Germania și Spania. Bild, în Germania, a scris că este „Ziua Șnițelului și a sexului oral” sau „șnițel pentru scurt”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Spaniolii de la El Mundo salută sărbătoarea dedicată, spun ei, celor mai mari plăceri, mâncarea și sexul. Este și o traducere serioasă: ziua este folosită ca prilej de strângere de fonduri pentru lupta împotriva cancerului de sân.

Povestea nu se încheie aici: femeile, că să aibă ultimul cuvânt, au declarat 14 aprilie ziua în care ele trebuie să mănânce o prăjitură și să primească sex oral. Și această zi a căpătat un înțeles serios: se strâng fonduri pentru tratarea cancerului de prostată.