• Cântăreața Demi Lovato a făcut mărturisiri incredibile într-un documentar.
  • Artista vorbește despre supradoza care i-a fost aproape fatală, în 2018.
  • Seria de documentare se va numi „Dancing with the Devil” și va apărea în martie.

Cântăreața americană Demi Lovato a oferit detalii uluitoare din viața sa, într-un documentar pe care artista îl va lansa pe YouTube, în martie. Demi Lovato le-a spus fanilor săi despre perioada dificilă prin care a trecut în 2018, atunci când a fost la un pas de moarte.

Atunci, cântăreața a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri, deși fusese abstinentă şase ani după ce a urmat tratament pentru dependenţă de alcool şi droguri.

S-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mai mulţi ani

Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam de trăit cinci până la zece minute”, a spus Demi Lovato în trailerul serialului documentar „Dancing With The Devil” al YouTube, potrivit Associated Press, citat de Mirror.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Încă mă confrunt cu efectele supradozei”, a recunoscut artista în vârstă de 28 de ani. Lovato, copil-vedetă al Disney, s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mai mulţi ani.

Sunt gata să mă întorc, să fac ceea ce iubesc. Adică să fac muzică. Nu-mi trăiesc viața pentru alte persoane, pentru titlurile lor sau comentariile de pe Twitter”, spune Lovato acum.