• Europa se pregătește să întâmpine Crăciunul
  • S-au aprins luminile de Crăciun la Londra, Paris, Zagreb și Ljubljana
  • Luminițele i-au dat de furcă primarului din orașul Somerset din Marea Britanie

Se aprind luminile de Crăciun prin Europa. Spiritul Crăciunului se simte deja pe străzile marilor capitale europene. Hai să îți arăt și ție feeria de lumini din Londra, Paris și Ljubljana.

Londra arată spectaculos în această perioadă a anului. Pe Regent Street, vei vedea o mulțime de îngeri cu aripi luminoase, iar Oxford Street este o feerie de lumini și culori.

Regent Street în Londra

Și în Somerset se simte oficial spiritul Crăciunului. Primarul orașului a aprins luminițele de Crăciun, printr-un moment amuzant. Instalația a fost aprinsă înainte ca edilul să declanșeze maneta.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Parisul este și el luminat de sărbătoare. Bulevadrul Champs-Elysées, bulevardul Montaigne și Place Vendôme, sunt îmbrăcate într-o mare de beculețe colorate, flăcări luminoase și proiecții de lumini. Parisul își respectă numele de ”Orașul Luminilor”.

Luminițele de Crăciun din Paris

La Zagreb s-a deshis oficial Târgul de Crăciun și respectă toate regulile impuse de pandemie. Târgul din capitala Croației s-a adaptat noilor condiții și oferă un mix de tradiție și inovație. Turiștii și localnicii pot participa și online la concerte și evenimente culturale, pe lângă căsuțele cu bunătăți specifice de Crăciun.