• Noul tatuaj al lui Cardi B i-a împărțit în două pe fanii ei – dar ea insistă că îi place imaginea ei de acum.
  • În descrierea postării sale, ea a scris: Îmi iubesc tatuajul de pe față”, înainte de a adăuga un emoji cu o inimă roșie.
  • Pe maxilarul ei este scris Wave”, numele bebelușului ei, iar ea a dezvăluit cât de mult îi place opera de artă.

Noul tatuaj al lui Cardi B i-a împărțit în două pe fanii ei – dar ea insistă că îi place imaginea ei de acum. Rapperița Bodak Yellow, în vârstă de 30 de ani, și-a arătat joi pe rețelele de socializare cel mai recent tatuaj și a fost întâmpinată imediat cu reacții diferite.

Cântăreața a postat primul prim-plan al marcajului extrem de vizibil pe față, care este un omagiu adus fiului ei în vârstă de un an. Pe maxilarul ei este scris Wave”, numele bebelușului ei, iar ea a dezvăluit cât de mult îi place opera de artă. În descrierea postării sale, ea a scris: Îmi iubesc tatuajul de pe față”, înainte de a adăuga un emoji cu o inimă roșie.

Imaginea pe care a folosit-o a fost luată din ultima ei aventură alături de soțul ei, Offset, în vârstă de 31 de ani, în timp ce participau la o campanie McDonald’s. Cardi a impresionat într-o poză în care a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu de tip halter și detalii de cristal. Machiajul și părul ei erau imaculate, unghiile ei erau exagerat de lungi, în timp ce îi dădea bărbatului ei un cartof. Un utilizator a scris: De ce? care a fost motivul?”, în timp ce un altul a pus la îndoială fapta sa: Este o prostie timpurie?”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

O alta a glumit că în curând va fi acoperită de tatuaje pe față, împărtășind o imagine a unei alte femei cu o serie de marcaje vizibile. Cu toate acestea, mulți dintre cei care îi sunt fideli au avut timp să laude cât de bine arată, unul dintre ei spunând: Favorita mea”, în timp ce altul a scris: Frumos”, alături de două emoticoane cu flăcări.

Alții au lăudat pur și simplu alegerea ei în ceea ce privește amplasarea, împărtășind propriile tatuaje pe față în semn de apreciere. Tatuajul este cel mai recent dintr-un lung șir de marcaje din colecția ei. Ea a postat un clip cu ea la momentul respectiv pe scaunul artistului, în timp ce tatuatorul Robinson De Los Santos se apuca de lucru pe fața ei. Alături o scurtă descriere a dureroasei lucrări, Robinson a scris în spaniolă: Lucrarea de astăzi Cardi B.”

Recent, Cardi a fost văzută îndeplinindu-și serviciul comunitar purtând un echipament creat de designer care costă aproape 10.000 de dolari. După ce și-a îndeplinit îndatoririle, muziciana și-a îndemnat fanii să respecte legea”. În total, ea a trebuit să efectueze 15 zile de muncă în folosul comunității și a făcut acest lucru în timp ce purta o căciulă tricotată Chanel și pantofi de firmă.