• Pe 21 ianuarie, Carla’s Dreams sărbătorește 10 ani de la începutul carierei.
  • Videoclipul Victima a adunat peste un milion de vizualizări în trei zile.
  • Carla’s Dreams: S-a muncit mult și sunt recunoscător publicului.

Trupa Carla’s Dreams celebrează pe 10 ani de carieră. Le-ai ascultat piesele acasă, la radio sau poate le-ai cântat alături de ei la concerte. Cu puțin timp în urmă, trupa a lansat și videoclipul Victima. În numai trei zile, a adunat peste un milion de vizualizări
pe Youtube.

Carla’s Dreams, cântăreț: „S-a muncit foarte mult și s-a muncit mult la detalii. Mă bucur foarte mult, sunt recunoscător și publicului, ar fi fost frustrant dacă nu avea să fie apreciat deloc efortul. Și pentru clip, și pentru piesă, dar faptul că este apreciată și vedem și reacțiile omenilor și comentariile. Și în general, ne dă încredere în ziua de mâine și puterea de a continua și de a face lucruri cât mai bune, cât ne permite timpul.”

Piesa vorbește despre iubiri pierdute și neîncheiate. Iar videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca și filmat la Chișinău, într-un
studio creat special pentru tema inspirată de serialul Squid Game.

Roman Burlaca, regizor: „L-am văzut acum câteva luni de zile și am rămas impresionat de ce am văzut acolo și fiind cumva marcat de ce am văzut acolo în Squid Game am încercat să aduc compoziții, să aduc atmosfera de acolo. Pentru mine conta foarte mult să creăm o oază, o insulă, un loc departe undeva care de fapt semnifică un alter ego al personajul principal Carla’s și fiecare din băieți, din replicile Carla’s pe care le vedem în videoclip, de fapt sunt alter ego ale solistului și sunt trăirile lui anterioare.”

Carla’s Dreams se bucură că oamenii se regăsesc de cele mai multe ori în versurile pe care le scrie.

Carla’s Dreams, cântăreț: „Toți au fost buni pentru că am supraviețuit, dar mai grei, mai ușori, știi? Dar în general, interesanți. Asta cred că ar fi o caracteristică comună. Orice are un preț și fiecare plătește cu ce poate”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Giorgiana Amarie, reporter: „Și oamenilor care v-au fost alături în toți acești ani ce le-ai transmite?”
Carla’s Dreams, cântăreț: „Mersi frumos!”