• Închiderea școlilor îi afectează atât pe elevi, cât și pe profesori sau părinți.
  • Actrița Caremn Tănase a povestit în emisiunea Ochii pe Mine despre cum reușește ea să predea actorie din spatele ecranului.
  • Carmen Tănase: „Eu fac niște cursuri de actorie și de televiziune cu niște copii de 12-13-14 ani care sunt niște copii triști care nu se joacă.

Nu doar copiii sunt afectați de închiderea școlilor. Nici părinților nu le este ușor, dar nici profesorilor blocați în spatele unei tablete.

Actrița Carmen Tănase a povestit în emisiunea Ochii pe Mine despre cum reușește ea să predea actorie din spatele ecranului.

Eu nu aș fi oprit școala nici o secundă, dar trebuie să îți asumi asta. Sunt o grămadă de lucruri pe care trebuie să ți le asumi. Eu nu aș fi oprit-o nici o clipă. Mai bine o închideau de tot. Un an de zile facem pauză decât să îi chinui cu șapte ore.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Eu fac niște cursuri de actorie și de televiziune cu niște copii de 12-13-14 ani care sunt niște copii triști care nu se joacă. Acum îi învăț niște ABC-uri peste care au sărit.

Sunt copii care nu ies câte o săptămână din casă pentru că nu au timp. Stau șapte ore cu ochii într-o tabletă sau într-un laptop.

Până acum 10 luni de zile nu era indicat să îți lași copilul să stea foarte mult cu ochii în tabletă. Acum, copilul stă numai cu ochii în tabletă și după șapte ore de cursuri care sunt vai mama lor și alea, au teme… Imens de scris. Nu au timp să iasă afară, să ia o gură de aer.”, a spus actrița.