• El s-a bucurat de o carieră de muzician, cântând cu grupul Manufactured Funk, și a avut, de asemenea, un rol în filmul din 1993 What’s Love Got To Do With It, un film biografic despre mama sa.
  • S-a confirmat că Ronnie a murit din cauza unor complicații legate de cancerul de colon.
  • „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris Tina Turner pe Instagram.

A fost dezvăluită cauza morții fiului Tinei Turner, Ronnie Turner, după ce acesta a decedat la vârsta de 62 de ani.

Soția lui Ronnie, Afida Turner, a confirmat vestea tristă a decesului soțului ei pe 9 decembrie.
Un nou raport al biroului medicului legist din Los Angeles County a confirmat că Ronnie a murit din cauza unor complicații legate de cancerul de colon.

De asemenea, el suferea de boală cardiovasculară aterosclerotică, o afecțiune cardiacă legată de acumularea de plăci, potrivit Page Six. Tina a deplâns moartea fiului ei cu un tribut sfâșietor după aflarea veștii.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris ea pe Instagram. Ronnie a fost al doilea copil biologic al artistei de 83 de ani; ea l-a avut cu fostul soț Ike Turner, care a murit. Craig, fiul cel mare al Tinei, a murit prin sinucidere în 2018.

El s-a bucurat de o carieră de muzician, cântând cu grupul Manufactured Funk, și a avut, de asemenea, un rol în filmul din 1993 What’s Love Got To Do With It, un film biografic despre mama sa.