• O tendință este conceputul de ciuperci în cafea, nu în mărime naturală.
  • În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ele erau folosite ca înlocuitor al cafelei.
  • Mărcile de băuturi susținute de celebrități cresc.

Spune-i adio șampaniei de Revelion pentru că 2024 vine cu multe băuturi alcoolice, dar și nealcoolice. De la ciuperci în cafea la apă inteligentă, anul acesta vine cu multe noutăți.

O tendință este conceputul de ciuperci în cafea, nu în mărime naturală. Este vorba despre soiuri medicinale, cum ar fi coama leului care sunt deshidratate și transformate în pulbere apoi adăugate la boabele de cafea măcinate. Acest lucru îți aduce beneficii – te ajută când ești stresat și pot reduce riscul de cancer. Nu e prima dată când ciupercile ajung în băutura ta. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ele erau folosite ca înlocuitor al cafelei.

Mărcile de băuturi susținute de celebrități cresc. Printre lansările recente se numără Renais Gin al Emmei Watson și 818 Tequila al lui Kendall Jenner, alături de liniile non-alcoolice ale lui Katy Perry și Blake Lively. Un simplu pahar nu mai este suficient. Apa inteligentă va fi o mare tendință în 2024. Adaosul de electroliți după un antrenament intens sau de colagen pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii se numără printre preocupările tiktokerilor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Mai puțin alcool, zahăr și calorii – este una dintre cerințele Gen Z pentru 2024 care și-a propus să adopte un stil de viață sănătos. Vom vedea mocktailuri cu infuzii de fructe de pădure, flori și ierburi sau vinuri dezalcoolizate, albe și rosé.

Citește și