• Punga de cadouri de la Oscar este în valoare de peste 170.000 $.
  • Cel mai scump cadou este un sejur de 50.000$ la o cabană de lux din Elveția.
  • 25 de artiști nominalizați vor primi un frigider cu 45 de sticle de vin şi un cub Rubik.
  • Pe lista cadourilor de la Oscar se află și un tratament facial de microneedling de 10.000$.

Azi a fost despre EA. Vrei să o vezi zâmbind, și știi că florile, cadourile sau ciocolata te pot ajuta uneori. Dar dacă vrei să o surprinzi și ai rămas în pană de idei, Gala Oscar te inspiră.

Oscarurile pot inspira cadourile de 8 martie și nu numai. Pungile de cadouri pe care câțiva artiști norocoși le vor primi la Gala Oscar sunt pline de surprize. Actorii vor avea șansa să savureze produse alimentare inedite și să aibă o piele minunată, asta pentru că în cadrul concursului, celebritățile vor primi un sejur de wellness de șapte zile la Golden Door California. Lash Fary, fondatorul companiei de marketing Distinctive Assets din Los Angeles, pregătește de peste 20 de ani cadourile pentru nominalizații Oscar. Este vorba despre 25 de persoane în acest an, afirmă Lash.

Fiecare pungă oferită artiştilor nominalizaţi include aproape 60 de obiecte în valoare totală de peste 170.000 de dolari, cel mai scump cadou fiind o excursie de 50.000 de dolari la o cabană de lux din Alpii elveţieni, la care se adaugă produse de înfrumuseţare, cărți, ciocolată inspirată din filme, popcorn gourmet, produse pentru stimularea somnului, precum şi un cub Rubik, toate se află pe lista bunătăților incluse.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și