• Mâine Salvatore Ganacci și Dimitri Vegas sunt printre artiștii cei mai așteptați și duminică vor închide show-ul Delia, G-Eazy și Steve Aoki.
  • Și astăzi începe SAGA festival la Romaero. Azi vor întreține atmosfera Rita Ora, Loreen, câștigătoarea Eurovision și Subcarpați.
  • Dacă îți plac ritmurile latine, ai concert de jazz, bossa nova și samba în grădina Muzeului Nicolae Minovici.

Weekend-ul îți aduce două dintre marile festivaluri ale verii: Neversea în Constanța și Saga în București.

Dacă ai chef de petrecere weekend-ul acesta, Neversea și SAGA sunt alegerea perfectă. Azi este a doua zi de Neversea. Aseară Bebe Rexha și DJ Snake au făcut un super show, iar azi la Mainstage îi poți vedea pe Maluma, Don Diablo și dj-ul Mahmut Orhan. Mâine Salvatore Ganacci și Dimitri Vegas sunt printre artiștii cei mai așteptați și duminică vor închide show-ul Delia, G-Eazy și Steve Aoki.

Și astăzi începe SAGA festival la Romaero. Azi vor întreține atmosfera Rita Ora, Loreen, câștigătoarea Eurovision și Subcarpați. Mâine îi poți vedea pe Wade, Raye, The Motans. Duminică este poate cel mai așteptat line-up pentru că vin Nicki Minaj, Armin van Buuren și Dennis Lloyd.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Ce faci în weekend

Dacă îți plac ritmurile latine, ai concert de jazz, bossa nova și samba în grădina Muzeului Nicolae Minovici. Mara Halunga și Mihai Axinte sunt printre artiștii pe care îi poți vedea acolo. De asemenea, dacă vrei să redescoperi Bucureștiul, poți să urmezi tururi ghidate prin cartierul Cotroceni. Și ca în fiecare weekend, Calea Victoriei este deschisă pentru pietoni pentru „Străzi Deschise București”.

Săptămâna asta sunt expoziții de artă interactivă, spectacole de animație și acrobație, workshop-uri de pictură și concerte și evenimente pentru copii. Pentru pasionații de film, astăzi se lansează 3 filme la cinema. „Despicable me 3”, „Love Lies Bleeding” și „The Exorcism”.

Citește și