• Teatrul de Comedie anunță premiera oficială a spectacolului „A fi sau a nu fi” de Nick Whitby.
  • „Jeanne du Barry”, în regia lui Maïwenn, s-a lansat oficial în cinematografele din România.
  • Nu rata Târgul de Turism al României care are loc la Romexpo până mâine.
  • Îi vezi Beyonce, Messi și alte personalități, în versiune de ceară, la Muzeul Figurilor de Ceară.


După o săptămână lungă, știi că weekendul vine în ajutor. Relaxarea este cheia, dar poate vrei să guști din plăcerile muzicii și teatrului, sau pur și simplu să vezi ce mai este nou în capitală.

Teatrul de Comedie anunță premiera oficială a spectacolului „A fi sau a nu fi” de Nick Whitby, în regia lui Vlad Massaci, scenografia Iuliana Vîlsan, astăzi de la ora 19, la Sala Radu Beligan. Este o adaptare a celebrului film din 1942 al regizorului evreu-german Ernst Lubitsch. Povestea te întoarce în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, incredibil cât de actual poate fi în zilele noastre.

În cinematografie, important este că s-a lansat Jeanne du Barry, povestea fascinantă a curtezanei care a sărit treptele sociale până în patul regelui Ludovic al XV-lea. Johnny Depp joacă succesorul „Regelui Soare”, este și primul lui film de după tot scandalul în care a fost implicat. Un fel de „Întoarcerea Regelui”, doar că pe teritoriul francez, pentru cunoscători. Dacă a făcut vâlvă la Cannes, măcar să facă și în „Micul Paris”

Recomandări

CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
CUM TE ÎMBRACI? AI 23 DE GRADE ÎN CAPITALĂ
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ
RĂZBOI ÎN UCRAINA

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc la Romexpo până mâine. În cifre? 107 companii din 11 ţări îți prezintă multe oferte.

Cel mai mare târg de nunți din România, ediția a 38-a, a început. Până mâine la Sala Palatului, ai ocazia de a-ți găsi tot ce ai nevoie pentru nunta perfectă, la Mariage Fest.

Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară s-a deschis oficial la mall ParkLake. Expoziția poate fi vizitată până la data de 7 ianuarie 2024.

Iar în Parcul Natural Văcărești, ai parte de „Culorile Toamnei”. Un proiect ce cuprinde ture ghidate, ateliere de pictură, spectacole de teatru păpuși, dar nu numai.

Citește și