Ce filme vezi azi? „Weekend în Taipei” prezintă o poveste romantică între o fostă agentă DEA și un fost agent secret

Poate crezi că vremea nu ține cu tine astăzi, însă depinde din ce perspectivă privești situația. Nu e indicat să ieși la o plimbare, însă vremea ploioasă poate fi perfectă pentru lecturat sau pentru niște filme bune.

Weekend în Taipei e un film foarte interesant de acțiuni. A fost lansat pe 27 septembrie. A apărut în cinematografe și prezintă o poveste romantică, ideală între o fostă agentă DEA și un fost agent secret care își dau seama care este trecutul lor și când unul află povestea celuilalt, ajung să complice puțin situația. E un film care te face un pic să reflectezi asupra deciziilor pe care le-ai luat în trecut și asupra influenței pe care ele le au în momentul prezent.

Anul Nou care n-a fost e un film care a luat patru premii la Veneția, este regizat de Bogdan Mureșanu, a luat chiar și cel mai bun film la una dintre categorii. Este un film care vorbește despre tematica Revoluției. Se petrece într-o singură zi în anul 1989, în preajma Revoluției și ai putea să spui că are o tematică destul de clasică, deseori întâlnită în filmele românești, poate unele dintre ele neavând neapărat mult succes. Motivul pentru care a și primit premii este că Bogdan Mureșanu a abordat toată povestea dintr-o perspectivă umoristică.

Beetlejuice Beetlejuice este un film horror american de comedie dark fantasy din 2024 regizat de Tim Burton după un scenariu de Alfred Gough și Miles Millar. O continuare a filmului Beetlejuice (1988) și al doilea film din franciza Beetlejuice, filmul îi are în rolurile principale pe Michael Keaton, Winona Ryder și Catherine O’Hara, care își reiau rolurile, alături de noii membri ai distribuției Justin Theroux, Monica Bellucci, Jenna Ortega și Willem Dafoe. E un film care pentru pasionații sau iubitorii universul lui Marvel a rămas în cinematografe și a devenit printre preferate.

10 vieți norocoase spune povestea unui motan care își pierde cele nouă vieți și intră în cea de-a zecea viață. Are un puternic mesaj moralizator, în sensul în care te face să reflectezi asupra modului în care parcursul tău, fie că vorbim de cel sentimental, profesional, familial.

Ce ai în program astăzi?

-Weekend în Taipei (27 sept.)

-Anul nou care n-a fost (27 sept.)

-Beetlejuice Beetlejuice (6 sept.)

-Deadpool și Wolverine (26 iulie)

-10 vieți norocoase (16 august)

Exit mobile version