• Sezonul cadourilor începe odată cu Moș Nicolae
  • 6 decembrie reprezintă o zi specială pentru toți copiii
  • Copiii spun ce cadouri le-ar pune în ghetuțe părinților, dacă ar fi Moș Nicolae

Dragă Moș Nicolae, în ultimele zile ai alergat după cadouri pentru copiii care au fost cuminți. Mereu ai grijă să primească ce își doresc. Dar să știi că și cei mici se pun în locul tău, așa că au mărturisit ce le-ar pune ei în ghetuțe părinților, dacă ar fi Moș Nicolae. Rebeca știe că după o zi stresantă la birou, mama ei are nevoie de relaxare. Uite ce i-ar face cadou.

Rebeca: „I-aș da mamei mele turtă dulce…Cărți! Pentru că mamei mele îi place foarte mult să citească. Vin, pentru că mamei mele îi place vinul”

Victor se gândește la toată familia. Și e o fire parctică, știe ce le lipsește părinților.

Victor: „Un detergent de păr, că nu mai are. I-aș pune în ghetuțe un balsam de păr, că își dorește de la moșul un balsam. Și în loc să îi aducă moșul, îi cumpăr eu unul, poate îi duce moșul unul de rezervă. Și lui tati i-aș pune un d-ăsta, cum se numea… un… i-aș pune o ciocolată neagră, pentru că lui îi plac ciocolățile și, desigur… Și un robot care să-l adoarmă, pentru că e un bebeluș, că doarme buștean”

Iar pentru sora lui ar vrea un animal de companie special.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?


Victor: I-aș pune o bufniță adevărată, din aia de companie.

Dacă ar fi Moș Nicolae, Raisa i-ar pune în ghetuțe mamei dragostea și aprecierea pe care i le poartă, toate într-o felicitare scrisă din inimă.

Raisa: „Lui mami i-aș pune niște fluturași, pe care îi poți pune la energia soarelui și ei să se miște și o felicitare făcută din suflet, în care aș scrie că ea e cea mai bună și mai frumoasă mamă din lume”


Surioarei sale i-ar pune în ghetuțe jucării și multe dulciuri, și ar vrea să aibă puterea lui Moș Nicolae, ca să adune familia împreună.

Raisa: Mi-aș dori ca tati să fie în țară, acasă, de Moș Nicolae.

Cătălina știe că ea este cadoul părinților ei și știe și ce i-ar face fericiți.

Cătălina: „Lui tati i-aș aduce o pereche de schiuri, ca să schieze. Lui mami…Portocale și dulciuri…vrea să fiu eu cuminte, că mai fac prostii. Atât vrea. Să fiu bine, să fiu cuminte, să mănânc ciorbă”