• Rata de incidență a cazurilor de Covid-19 este la 3 sub mia de locuitori în București
  • Teatrele se vor redeschide, dar cu doar 30% din capacitatea sălilor de spectacol
  • Marius Manole este actor și speră să joace curând cu sălile pline
  • Maia Morgenstern spune că i-a lipsit publicul și emoția transmisă de acesta

Incidența cazurilor de Covid-19 este acum sub 3 la mia de locuitori în București. Asta înseamnă că teatrele se vor redeschide, iar actorii pot să facă din nou, ceea ce iubesc cel mai mult: să urce pe scenă.

Cu toate acestea, salile de spectacol vor putea găzdui doar 30% din capacitatea maximă. Marius Manole este actor de când se știe. Așteaptă cu nerăbdare vaccinarea și ziua în care va putea auzi din nou aplauzele din sălile de teatru.

Marius Manole, actor: „Sincer, prefer să joc online dacât să joc într-o sală de 30% capacitate, dar asta e. Sper să ne întoarcem să jucăm cu sălile pline și să fie exact așa cum era în februarie anul trecut.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Maia Morgenstern simte și ea lipsa publicului și emoția transmisă de acesta. Spune că e de respectat efortul pe care toți artiștii l-au făcut anul trecut din cauza pandemiei.

Maia Morgenstern, actriță: „Ceea ce va depinde de noi, ca trupă, ca teatru, fiecare personalitate, fiecare individualitate artistică în parte, și toți împreună, ceea ce depinde de noi este să ne pregătim, să ne găsim, să ne regăsim într-o condiție artistică, fizică, psihică, emoțională bună, astfel încât și creativă.”