• Primele patru episoade ale sezonului trei din „Bridgerton” au debutat pe 16 mai pe Netflix și au fost vizionate de 45,1 milioane de ori.
  • Al doilea serial de pe lista Top 10 din această săptămână a fost „Sex, Lies & Scandal: Sezonul 1”, care a avut 9,5 milioane de vizualizări.
  • Pe locul trei se află „Baby Reindeer”, o serie limitată care a avut 7,4 milioane de vizualizări în cea de-a șasea săptămână în Top 10.

Mult așteptata primă parte a sezonului trei al serialului „Bridgerton” al lui Shonda Rhimes a debutat săptămâna trecută pe locul 1 în topul celor mai vizionate 10 seriale Netflix – iar sezoanele unu și doi ale serialului londonez din epoca Regenței au intrat și ele pe listă, conform Forbes.

Primele patru episoade ale sezonului trei din „Bridgerton” au debutat pe 16 mai și au fost vizionate de 45,1 milioane de ori, totalizând aproximativ 165,2 milioane de ore de vizionare, potrivit Netflix.

Al doilea serial de pe lista Top 10 din această săptămână a fost „Sex, Lies & Scandal: Sezonul 1”, care a avut 9,5 milioane de vizualizări și a fost urmat de „Baby Reindeer”, o serie limitată care a avut 7,4 milioane de vizualizări în cea de-a șasea săptămână în Top 10.

Recomandări

ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT

Primul sezon al dramei de epocă picante „Bridgerton” a ocupat locul 4 în topul săptămânal al celor mai bune seriale – care a fost difuzat între 13 și 19 mai – cu 4,5 milioane de vizualizări, iar al doilea sezon a ocupat locul 8, cu 3,3 milioane de vizualizări.

Sezonul doi din „Bridgerton”, care a debutat în martie 2022, a avut un weekend de deschidere de aproximativ 22,7 milioane de vizionări – deși Netflix a publicat datele în mod diferit la momentul respectiv -, potrivit The Hollywood Reporter.

Partea a doua a sezonului de opt episoade va debuta pe 13 iunie.

Cel de-al treilea sezon din „Bridgerton” – un serial de dragoste bazat pe cărțile cu același nume care îi urmăresc pe membrii familiei Bridgerton în căutarea iubirii – a debutat cu scoruri pozitive pe Rotten Tomatoes, primind 85% din partea criticilor și 88% din partea publicului. Acest sezon urmărește dezvoltarea unei povești de dragoste între Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton). „Bridgerton” a debutat pe Netflix ca primul serial cu scenariu din Shondalandul lui Shonda Rhimes, în ziua de Crăciun din 2020, și a fost urmărit de un număr record de 82 de milioane de case din întreaga lume în primele patru săptămâni, spulberând proiecțiile, potrivit Deadline.

Începând de duminică, ambele sezoane anterioare se aflau pe listă, cu primul sezon pe locul 4, fiind vizionat de 113,3 milioane de ori, iar al doilea sezon pe locul 9, cu 93,8 milioane de vizionări.

Citește și