• Actorul Will Smith l-a lovit pe Chris Rock în direct pe scenă, după ce a făcut o glumă despre soția acestuia.
  •  Will Smith a părut să râdă la început, dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.
  • „Uau, Will Smith tocmai m-a pălmuit”, a spus Rock.

Cearta dintre Chris Rock și Will Smith a apărut cu mult timp înainte ca starul din „Regele Richard” să lovească la gala Oscarurilor din 2022. În 2016, comicul de stand-up a fost gazda Premiilor Academiei, unde atât Smith, cât și soția sa, Jada Pinkett Smith, au fost ținta unor alte glume.

Rock a râs de declarația publică a lui Pinkett Smith de a boicota spectacolul după un alt an cu nominalizări ale unor actori albi.

„Jada a spus că nu vine. Am întrebat-o: Nu ești la o emisiune TV? Jada va boicota Oscarurile? Jada boicotând Oscarurile este ca și cum eu aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat!”, a glumit el la vremea respectivă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Rock l-a ironizat și pe Smith, al cărui nume fusese vehiculat ca posibil candidat la Oscar pentru rolul său din filmul „Concussion”.

„Will nu a fost nominalizat pentru Concussion. Am înțeles. Vă enervați. Nu este corect ca Will să fi fost atât de bun și să nu fi fost nominalizat. Aveți dreptate”, a spus el. „De asemenea, nu este corect că Will a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru „Wild Wild West”.

Când vedeta din „Girls Trip” a fost întrebată despre glume, ea a părut să le ia în serios.

„Vine odată cu teritoriul, dragă”, a declarat ea pentru X17 la o săptămână după Oscarurile din 2016. „Hei, uite, vine cu teritoriul, dar trebuie să continuăm să ne mișcăm. Trebuie să continuăm să ne mișcăm. Trebuie să continuăm să ne mișcăm. Sunt o mulțime de lucruri pe care trebuie să le rezolvăm, o mulțime de lucruri în lumea noastră în acest moment. Trebuie să continuăm să ne mișcăm.”

Când Smith a fost întrebat despre asta în timp ce filma în New York, a răspuns pur și simplu cu un zâmbet și un semn al păcii. Se pare că, probabil, cuplul nu a trecut peste comentariile răutăcioase ale lui Rock.

Când fostul actor din „Saturday Night Live”, în vârstă de 57 de ani, a urcat pe scenă la gala Oscarurilor din acest an, el a spus: „Jada, te iubesc, G.I. Jane 2, abia aștept să îl văd”, ceea ce a făcut-o pe Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani – care suferă de alopecie și s-a ras în cap – să își dea ochii peste cap. „G.I. Jane” este un film din 1997, în care Demi Moore, cheală, joacă rolul unui soldat.

Inițial, Smith, în vârstă de 53 de ani, a râs, dar apoi a mărșăluit pe scenă și i-a dat o palmă lui Rock. Înregistrarea audio a fost cenzurată, dar cititorii de buze au analizat că un Smith furios a strigat: „Ține numele soției mele departe de gura ta nenorocită”.

Rock a încercat să arate că este o glumă, dar proaspătul câștigător al premiului Oscar nu a fost de acord și a continuat să strige: „Ține numele soției mele departe de gura ta nenorocită”.

„A fost cea mai tare noapte din istoria televiziunii”, a remarcat Rock cu înțelepciune.