• Netflix a fost un factor important în determinarea sumei plătite celebrităților.
  • Daniel Craig este cel mai bine plătit actor al anului. El câștigă 100 de milioane de dolari din filmările pentru „Knives out”.

Netflix a influențat foarte mult câștigurile celebrităților în 2021, deoarece aceasta, dar și alte platforme, cum ar fi Prime Video și Apple TV, au fost singura formă de divertisment pentru oameni în timpul pandemiei. Iată o listă cu actorii care au câștigat cel mai mulți bani în 2021.

Cel mai bine plătiți actori în 2021

  1. Daniel Craig: 100 de milioane de dolari
    După succesul masiv al filmului Knives out (2019) de Rian Johnson, cu Daniel Craig în rolul principal, Netflix a cumpărat drepturile asupra filmului și l-a transformat într-o franciză. Se așteaptă o dublă continuare a filmului sub numele de „Knives Out 2″ și „Knives Out 3”. Potrivit rapoartelor, Daniel Craig, va câștiga 100 de milioane de dolari din această afacere.
  2. Dwayne Johnson: 50 de milioane de dolari
    The Rock se pare că a făcut echipă cu scenaristul filmului „Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, Chris Morgan, pentru un viitor film „Red One” (2023). Înțelegerea îi va garanta un salariu de 50 de milioane de dolari.
  3. Will Smith și Denzel Washington: 40 de milioane de dolari
    Pentru rolul său din „King Richard”, în care joacă rolul tatăl legendei tenisului Serena Williams, acesta pare să fi obținut câștiguri excelente. Filmul este lansat în cinematografe din noiembrie. Ca și Smith, Washington nu a rămas în urmă cu filmul său polițist cu probleme din 2021, „The Little Things”, care a fost găzduit tot de OTT.
  4. Leonardo DiCaprio și Mark Wahlberg: 30 de milioane de dolari
    Leonardo DiCaprio nu duce lipsă de bani, iar în 2021, actorul a revenit la ce are mai bun. Pentru thriller-ul SF „Don’t Look Up”, DiCaprio și colega sa de scenă Jennifer Lawrence fac bani serioși. Protagonistul a reușit să obțină o suma de 30 de milioane de dolari.
    La fel și Mark Wahlberg cu succesul comediei de acțiune „Spenser Confidential”. Lansat în plină pandemie, filmul a fost unul dintre cele mai vizionate din 2021.
  5. Sandra Bullock, Ryan Gosling, Chris Hemsworth și Brad Pitt: 20 de milioane de dolari
    Locul 5 este împărțit de patru actori diferiți pentru filme diferite. Bullock joacă în „The Lost City of D”, Gosling în „The Gray Man”, Hemsworth în „Thor: Love and Thunder”, iar Brad Pitt în „Bullet Train”.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT