• Forza Horizon 5 are deja peste 4.5 milioane de utilizatori
  • Acțiunea din joc este ambientată în Mexic, prin deșert, furtuni de nisip
  • Forza Horizon 5 conține deja peste 500 de mașini, la care se vor mai adauga

Forza Horizon 5 este cel mai bine vândut joc din istoria Xbox Games Studios, cu 4.5 milioane de copii vândute, la doar 3 zile de la lansare.

Forza Horizon 5 este continuarea popularei francize auto a celor de la Microsoft, în care te întreci cu alți jucători și achiziționezi mașini. Precedentul joc s-a vândut în 10 milioane de exemplare. Acum, cu apariția noii generații de console, PlayStation 5 și Xbox Seria X, gamerii sunt din ce în ce mai dispuși să își cumpere jocuri a căror grafică e la cote înalte.

Radu Dumitrescu, vicecampion național de automobilism și games, a jucat toată seria Forza Horizon, și îți oferă mai multe detalii. (SINCRON)

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Radu Dumitrescu, gamer: În bine s-a schimbat faptul că acum există festivaluri pe care poți tu să le construiești, pe discipline diferite. Aici (n.r. – în Forza Horizon 5), cel puțin în acest moment, există în continuare noțiunea de anotimpuri, doar că avem vreme dinamică pe hartă. Adică te poți întâlni pe hartă cu ploi, în partea cealaltă e soare, dai de tunete, fulgere, într-o zonă sau, pentru că esti în Mexic, furtuni de nisip.

Steve Alvarez Brown, cunoscut jucător de simulatoare auto și pilot de karting, a făcut un review al lui Forza Horizon 5.

Steve Alvarez Brown, gamer: Vizual, jocul arată incredibil, iar, văzându-l pe youtube, sunt sigur că arată bine, dar nu e la fel ca pe un monitor sau tv. Trebuie să lucrez la frână. Arată frumos. O s-o iau prin furtuna de nisip.