• Un fost culturist de talie mondială abia dacă mai poate fi recunoscut după ce a renunțat la acest sport.
  • Vorbind despre acest sport, Paul a spus: Mi-aș fi dorit ca oamenii să fi văzut ce era culturismul în anii ’90.”
  • Paul, acum în vârstă de 57 de ani, este departe de fizicul său de pe vremea când concura, având în schimb un fizic mult mai normal.

Un fost culturist de talie mondială abia dacă mai poate fi recunoscut după ce a renunțat la acest sport. Paul Dillett s-a destăinuit despre experiențele sale ca culturist în anii 1990, când culturismul era extrem de popular.

Cunoscut sub numele de Jurassic Paul, precum și Frankenstein, Paul a părăsit sportul în 2012 și a înființat după ce a fondat în 2007, competiția World Beauty Fitness and Fashion Competition. De asemenea, într-un moment șocant, Paul a murit pentru un minut întreg pe scena unei competiții Arnold Classic în 1994, la vârsta de doar 29 de ani, fiind nevoie de patru persoane pentru a-l căra de pe scenă.

Din fericire, medicii au reușit să îl resusciteze și a supraviețuit, dar a declarat de atunci că era cât pe ce să își piardă viața în acea zi. Ulterior, el a dezvăluit într-un interviu că incidentul a fost cauzat de faptul că avea prea mult calciu și prea puțin magneziu” în organism.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

El a spus: Nici măcar nu am știut că am plecat, știu doar că am simțit că eram într-un spațiu deschis și părea albastru.” Culturismul nu se referă doar la construirea mușchilor, punându-se un mare accent pe reducerea grăsimii corporale, astfel încât mușchii să devină mai bine definiți.

Foto: @paul_dillett/Instagram

Vorbind despre acest sport, Paul a spus: Mi-aș fi dorit ca oamenii să fi văzut ce era culturismul în anii ’90. Semnam autografe până ni se umflau degetele… fanii de atunci erau atât de duri. Acum le spun oamenilor că culturismul este mort, culturismul nu mai este ceea ce era odată”, a adăugat el.

În timpul competițiilor, juriul nu judeca participanții doar în funcție de fizicul lor, ci și de frumusețea lor, de prezența scenică și chiar de capacitatea lor de comercializare. Paul, acum în vârstă de 57 de ani, este departe de fizicul său de pe vremea când concura, având în schimb un fizic mult mai normal. În perioada sa de glorie, Paul cântărea 150 de kilograme, cu bicepși și umeri enormi, ca să nu mai vorbim de un abdomen cizelat.