Cel mai mare eveniment de gaming din România are loc în acest weekend. La ce activități pot participa iubitorii de jocuri

Lumea jocurilor îți dă întâlnire la București și te cheamă și pe tine! Bucharest Gaming Week are loc în perioada 7 -15 octombrie, în format hibrid – urmând ca evenimentul central să fie găzduit la Palatul Parlamentului, asta pe 14 și 15 octombrie. Printre creatorii de conținut care vor fi prezenți se numără I HATE PINK, Theo Zeciu, Bercea, Ganniscus.

Bucharest Gaming Week a debutat weekendul trecut cu o ediție online care a adunat peste 400.000 de vizitatori. În acest weekend, pe scena principală de la Bucharest Gaming Week, va urca și cea mai titrată jucătoare de Counter-Strike din lume, românca Ana Dumbravă.

Vizitatorii vor fi întâmpinați de militari care prezintă diferite oferte educaționale. Cei curioși vor putea încerca trei simulatoare de zbor, dar și simulatorul virtual pentru exersarea ședințelor de tragere.

„Armata României va veni cu tot felul de roboți, dar și cu simulatoare de zbor, care sunt ca niște jocuri, dar ei chiar se antrenează pe aceste simulatoare, cu simulatoare de tragere. Pe de altă parte, vom avea parte de cele mai noi lansări de jocuri, de întâlniri cu cam toți Youtuberii iubiți de gaming din România.”

Citește și:

Exit mobile version