• Ultimele episoade din Money Heist sunt difuzate acum pe Netflix și duc la final povestea dramatică a Profesorului și a bandei lui.
  • Cel mai vizionat serial de pe Netflix ,din acest an, este Jocul Calamarului, scris și regizat de Hwang Dong-hyuk.
  • Locul al doilea îi revine serialului francez „Lupin”, care a fost  vizionat de 70 de milioane de persoane în primele 28 de zile de la lansare.

Te întrebi ce ai ratat în materie de filme sau seriale în 2021? Uite aici topul celor mai bune ecranizări ale anului.

The Independent a adunat cifrele anunțate anterior pentru a concepe o listă. Aceasta îți arată la ce să te uiți în următoarele 2 săptămâni pentru a nu trece în noul an fără să fi bifat cele mai vizionate filme și seriale. Aceste topuri sunt bazate pe numărul de view-uri.

Cele mai vizionate filme în 2021:

  1. Red Notice (129 mil.)
  2. Army of the Dead (75 mil.)
  3. Fatherhood (74 mil.)
  4. The Guilty (69 mil.)
  5. Sweet Girl (68 mil.)
  6. The Kissing Booth 3 (59 mil.)
  7. He is All That (55 mil.)
  8. Blood Red Sky (53 mil)
  9. The Mitchells vs the Machines (53 mil.)
  10. Thunder Force (52 mil.)

Cele mai vizionate seriale în 2021

  1. Squid Game (142 mil.)
  2. Lupin – partea I (76 mil.)
  3. Money Heist – sezonul 5 (69 mil.)
  4. Maid (67 mil.)
  5. Sex/Life (67 mil.)
  6. Sweet Tooth (60 mil.)
  7. Fate: The Winx Saga (57 mil.)
  8. Sex Education 3 (55 mil.)
  9. Shadow and Bone (55 mil.)
  10. Lupin – partea II (54 mil.)

Premiul de cel mai vizionat serial de pe Netflix ,din acest an, îi revine serialului „Squid Game” , scris și regizat de Hwang Dong-hyuk. Spectacolul satiric despre un grup de concurenți îndatorați, care se luptă într-un concurs mortal, totul pentru divertismentul unui grup de elită, s-a dovedit un mare succes în întreaga lume. Serialul a ajuns pe primul loc cu 1,6 miliarde de ore vizionate.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Locul al doilea de pe podium îi revine serialului francez „Lupin”care a fost  vizionat de 70 de milioane de persoane, în primele 28 de zile de la lansare. Serialul îl are în prim-plan pe Omar Sy, în rolul unui hoț inspirat din povestea lui Arsène Lupin, care caută să se răzbune împotriva unei familii bogate.

Pe locul 3 în lista celor mai vizionate seriale din acest an se află sezonul 5 din Fabrica de Bani, care a avut premiera pe 3 septembrie. Ultimele episoade din Money Heist” sunt difuzate acum pe Netflix și duc la final povestea dramatică a Profesorului și a bandei lui. Drama criminală, care provine din Spania, a devenit o senzație internațională, adunând fani în aproape fiecare colț al globului.

Scoate popcornul și delectează-te cu puțină acțiune și dramă

Red Notice este cel mai văzut film al momentului, care se bazează pe un mandat de căutare globală emis de Interpol, care îl găsește pe John Hartley (Dwayne Johnson) în mijlocul unui furt îndrăzneț, în care este forțat să se asocieze cu cel mai mare hoț de artă din lume.

„Army of Death” este o ecranizare a poveștii lui Bly Tanaka, un miliardar dintr-un oraș abandonat din Las Vegas, care a fost invadat de zombi, după o greșeală dezastruoasă a guvernului. Bly își dă seama că a lăsat ceva în Sin City: 200 de milioane de dolari.