• Bogdan Gheorghiu a lansat o serie de patru soluții pentru accesul la evenimente.
  • Ministrul Culturii plănuiește să includă actorii în următoarea etapă de vaccinare.
  • Bogdan Gheorghiu: „Avem nevoie de soluții, nu doar de restricții”.

Ai putea merge la spectacole, dacă îndeplinești o cerință dintr-o listă de patru posibile. Propunerea vine de la ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu.

„Sunt patru scenarii care ți-ar putea permite accesul la evenimente. Fie ar trebui să prezinți documentul de vaccinare la intrare, fie să arăți dovada unui test negativ efectuat cu maximum 48 de ore înainte. De asemenea, ministrul spune și că poți prezenta la intrare un document medical care să arate că ești imunizat. Al patrulea scenariu prevede posibilitatea
testării rapide înainte de eveniment. Îți spun că vei putea apela la această ultimă variantă doar dacă nu le poți îndeplini pe celelalte 3”, a transmis Alexandru Orian, corespondent Aleph News Entertainment.

Cum a ajuns ministrul la aceaste propuneri

„Bogdan Gheorghiu favorizează artiștii pentru următoarea etapa de vaccinare. A declarat că încearcă să facă demersuri pe toate planurile. Asta încât și cei din mediul HoReCa să aibă atât un plan A, cât și un plan B. „Avem nevoie de soluții, nu doar de restricții”, a încheiat Bogdan Gheorghiu, a dăugat corespondentul Aleph News Entertainment.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA