• Diagnosticul actualizat al lui Bruce Willis de demență frontotemporală a dus la mesaje de susținere din partea colegilor, inclusiv Paris Hilton, Aaron Paul, Selma Blair și Queen Latifah, pe rețelele de socializare.
  • Actorul și comediantul Marlon Wayans a scris la postarea lui Demi Moore: Dragoste ție, lui și familiei. Ești un om uimitor. Este frumos să îl onorezi pe el și familia ta așa cum o faci. Îmi face inima să zâmbească”.
  • În martie 2022, rudele au declarat că starul din Pulp Fiction se va retrage” din actorie în urma unui diagnostic de afazie.

Celebritățile au transmis mesaje de susținere pentru Bruce Willis după ce familia acestuia a dezvăluit că starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD).

Diagnosticul a fost împărtășit joi pe Instagram de soția lui Willis, Emma Heming, de fosta sa soție Demi Moore și de cele cinci fiice ale sale, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn. În martie 2022, rudele au declarat că starul din Pulp Fiction se va retrage” din actorie în urma unui diagnostic de afazie, o afecțiune care afectează creierul și care provoacă dificultăți de limbaj și vorbire.

Actualizarea diagnosticului lui Willis, pe care familia sa l-a descris ca fiind crud”, a determinat alte vedete să își împărtășească dragostea pe rețelele de socializare. Comentând la postarea împărtășită de fiica cea mare a lui Willis, Rumer, actorul din Breaking Bad, Aaron Paul, a scris: Te iubesc atât de mult, prietene! Îți trimit îmbrățișări ție și acelei frumoase familii a ta. Tatăl tău este o legendă nenorocită”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Actrița Selma Blair, care a dezvăluit în 2018 că suferă de scleroză multiplă, a scris pur și simplu: Îți trimit dragoste”, iar actrița Michelle Pfeiffer și Demi Lovato au scris și ele Îți trimit dragoste”.

Rapperița americană Queen Latifah a scris: Dumnezeu să te binecuvânteze, fratele meu, te iubim!!! Toate cele bune. Îți mulțumesc ție și familiei tale pentru toată distracția!!!”

Modelul și fiica lui Alec Baldwin, Ireland Baldwin, a comentat: Îți trimit ție și familiei tale toată dragostea mea, întotdeauna”. În timp ce Paris Hilton a scris: Vă trimit dragoste tuturor”, iar Alyssa Milano a scris: Vă trimit dragoste”.

Actorul Carl Weathers a lăudat cariera cinematografică a lui Willis, scriind pe Twitter: Îi transmit dragoste și pozitivitate lui Bruce și familiei sale. Talentul său a fost apreciat în întreaga lume”!

Actorul și comediantul Marlon Wayans a scris la postarea lui Demi Moore: Dragoste ție, lui și familiei. Ești un om uimitor. Este frumos să îl onorezi pe el și familia ta așa cum o faci. Îmi face inima să zâmbească”.