Celebritățile încep pregătirile de Halloween. Selena Gomez și Benny Blanco și-au dezvăluit primul costum de cuplu pe Instagram

Selena Gomez și producătorul muzical în vârstă de 36 de ani au început să se întâlnească la mijlocul anului 2023, dar nu au făcut-o publică până în decembrie, după Halloween, potrivit Daily Mail.

Acum, Selena a postat costumele lor asortate de Halloween. Într-un album postat pe Instagram, Selena a putut fi văzută îmbrăcată ca Alice în Țara Minunilor, în timp ce Benny s-a transformat în Pălărierul Nebun.

Selena a postat și pe Insta Stories un instantaneu solo cu ea îmbrăcată în cea mai faimoasă creație literară a lui Lewis Carroll. Postarea vine la două luni după ce ea a declanșat o avalanșă de zvonuri de logodnă cu selfie-ul din oglindă care avea emoji-ul cu inima pe degetul inelar stâng.

Ea a făcut poza în baie, unde Benny putea fi văzut în spatele ei într-un maiou și pantaloni cu flori.

Selena a împărtășit imaginea la scurt timp după ce DeuxMoi a postat un pont conform căruia fosta vedetă Disney Channel „s-a logodit” la începutul acestei luni, în timp ce era „înconjurată de prieteni la obișnuita lor ieșire pe plajă”.

Exit mobile version