Chandler din serialul Friends simțea că „putea muri” în orice moment pe platourile de filmare. Drama prin care a trecut celebrul actor

Profimedia
  • Matthew Perry a mărturisit că s-a confruntat cu mai multe stări, de la transpirație la convulsii, în timp ce filma pentru fiecare episod din serialul „Friends”
  • Actorul care a jucat personajul lui Chandler Bing simțea că „ar putea muri” în orice moment din cauza presiunii de a face scenetele live și că spectatorii ar fi putut să nu-l considere destul de amuzant
  • Sitcomul american „Friends” a fost televizat în perioada 1994-2004

„Simțeam că voi muri dacă nu vor râde (n.r. fanii din public). Puteam avea stări de transpirație sau convulsii dacă nu primeam acele râsete de care aveam nevoie”, a mărturisit actorul în timpul reuniunii cu ceilalți colegi de platou. Inclusiv David Schwimmer (Ross Geller) și Courteney Cox (Monica Geller) au recunoscut că au simțit presiunea de a face spectacole live.

Mărturisirile i-au luat prin surprindere pe foștii colegi: „Nouă nu ne-ai spus asta. Nu-mi amintesc să fi spus asta vreodată”, a exclamat Lisa Kudrow (Phoebe Buffay).

„Am simțit asta în fiecare noapte”, a replicat actorul.