• Femeia solicită daune în valoare de 20 de milioane de dolari.
  • Cântărețul este dat în judecată pentru că ar fi drogat și violat o femeie când se aflau pe un iaht în Florida.
  • El i-a oferit să bea ceva, după care femeia s-a simțit dezorientată.

O femeie anonimă a intentat un proces împotriva cântărețului câștigător al premiului Grammy, solicitând daune de 20 de milioane de dolari (15 milioane de lire sterline). Chris Brown a fost dat în judecată pentru că ar fi drogat și violat o femeie pe un iaht din Florida.

Procesul civil a fost intentat de o muziciană, dansatoare și coregrafă identificată doar ca Jane Doe, care îl dă în judecată pe cântărețul premiat cu Grammy pentru daune de 20 de milioane de dolari. Aceasta susține că a fost invitată de Brown să se întâlnească cu el la Star Island din Miami – casa lui Sean Combs, cunoscut sub numele de P Diddy – în decembrie 2020.

În dosar se spune că, la sosire, ea s-a urcat pe un iaht și a acceptat oferta lui Brown de a bea ceva, în timp ce discutau despre cariera ei. După un al doilea pahar, femeia a început brusc să se simtă dezorientată și instabilă din punct de vedere fizic. Ea a spus că Brown a târât-o apoi într-un dormitor, i-a scos hainele și ar fi violat-o, potrivit procesului. Brown a postat pe Instagram: „Ori de câte ori lansez muzică sau proiecte, eI încearcă să facă niște tâmpenii adevărate”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Postarea sa a inclus un emoji cu o șapcă albastră, care este folosit în argou pentru a indica faptul că cineva minte.

În procesul său, femeia a declarat că Brown a sunat-o a doua zi și i-a spus să ia o pilulă contraceptivă de urgență. Ea l-ar fi văzut pe Brown de două ori după această întâlnire. În plângere se spune că la una dintre aceste întâlniri el a devenit „furios” când ea a refuzat o invitație în dormitorul său.

Procesul, care a fost depus la Los Angeles Crown Court, spune că femeia a avut „schimbări dramatice de dispoziție, pierderea poftei de mâncare, atacuri de panică și s-a angajat în auto-vătămare”. Ea solicită un proces cu jurați.

Problemele juridice anterioare ale lui Brown

Brown a pledat vinovat pentru că a agresat-o pe cântăreața Rihanna când cei doi se întâlneau în 2009. El a fost condamnat la cinci ani cu eliberare condiționată, muncă în folosul comunității și a primit consiliere pentru violență domestică.

De asemenea, el a fost acuzat că a violat o femeie într-o cameră de hotel din Paris în 2019. Cântărețul a negat acuzația și a depus o plângere pentru defăimare împotriva acuzatoarei și nu a fost depusă nicio acuzație.