• Revista People l-a desemnat pe starul din „Captain America” drept cel mai sexy bărbat al anului, luându-i titlul lui Paul Rudd, cel mai sexy bărbat din 2021.
  • Evans a declarat că ultima sa realizare îi va da mamei sale dreptul de a se lăuda și de a sărbători mai mult.
  • Mama mea va fi atât de fericită”, a declarat Evans, în vârstă de 41 de ani, pentru revista People.

Revista People l-a desemnat pe starul din „Captain America” drept cel mai sexy bărbat al anului, luându-i titlul lui Paul Rudd, cel mai sexy bărbat din 2021.

Cunoscut mai ales pentru rolurile sale în rolul supereroului Marvel Steve Rogers/Capitanul America și, mai recent, în rolul lui Buzz Lightyear din filmul „Lightyear”, realizat de Pixar în 2022, Evans a declarat că ultima sa realizare îi va da mamei sale dreptul de a se lăuda și de a sărbători mai mult.

Mama mea va fi atât de fericită”, a declarat Evans, în vârstă de 41 de ani, pentru revista People, în articolul de copertă al celui mai sexy bărbat în viață. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Este ceva care, pe măsură ce îmbătrânesc, pot să mă uit în urmă și să spun: Îmi amintesc atunci…””. a declarat Evans pentru publicație. Sunt norocos să particip la această conversație în orice rol.”

Urmează ca Evans să se reîntâlnească pe ecran cu colega de scenă din Knives Out”, Ana de Armas, pentru filmul Apple TV+ Ghosted”, programat pentru anul viitor.

Este genul de filme pe care le iubesc și care nu cred că se fac suficient”, a declarat Evans pentru USA TODAY la începutul acestui an. Cele mai multe dintre personaje le canalizezi prin propria experiență, iar eu mă consider un romantic. Iubesc dragostea, cine nu o iubește? Este plăcut ca acest lucru să fie în centrul unei povești, spre deosebire de salvarea lumii.”

Evans preia frâiele de la actorul Rudd din Clueless”, care a declarat anul trecut pentru People că a împărtășit vestea mai întâi cu soția sa, Julie Yaeger, care a fost stupefiată”. Printre celebritățile anterioare care au făcut parte din club” s-au numărat Michael B. Jordan, câștigătorul EGOT John Legend, Idris Elba și Blake Shelton.

Acum sper că în sfârșit voi fi invitat la unele dintre acele mese sexy cu Clooney, Pitt și B Jordan”, a declarat Rudd. Și mă gândesc că voi fi pe mult mai multe iahturi. Sunt entuziasmat să îmi extind viața de sportiv pe iahturi. Și probabil că voi încerca să mă perfecționez în a medita în lumină foarte slabă. Îmi place să meditez. Cred că asta mă va ajuta să devin mai interiorizat și mai misterios. Și abia aștept să fac asta.”