• Chris Noth, acuzat de agresiune sexuală de două femei.
  • Actorul spune că afirmațiile sunt categoric false.
  • „Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile

Actorul Chris Noth a fost acuzat de agresiune sexuală de către două femei. Starul din „Law & Order” și „Sex and the City” a negat acuzațiile, afirmând că întâlnirile au fost consimțite, relatează Variety.

„Acuzațiile împotriva mea formulate de persoane pe care le-am cunoscut cu ani, chiar decenii în urmă, sunt categoric false”, a declarat Noth într-o declarație pregătită. „Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile – „nu” înseamnă întotdeauna „nu” – aceasta este o linie pe care nu am depășit-o. Întâlnirile au fost consimțite. Este dificil să nu pui la îndoială momentul în care au apărut aceste povești. Nu știu cu siguranță de ce ies la suprafață acum, dar știu un lucru: Nu le-am agresat pe aceste femei”.

Chris Noth a fost recent în atenția spiritului cultural pop, deoarece mult așteptata reluare a „Sex and the City”, „And Just Like That” de la HBO Max a avut premiera săptămâna trecută. În „And Just Like That”, personajul Mr. Big al lui Noth s-a aflat în centrul celei mai importante povești din serial, ajungând pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. După o evoluție șocantă a personajului în primul episod, Noth a apărut într-o reclamă Peleton, produsă de compania de marketing Maximum Effort a lui Ryan Reynolds. Reclama ironizează într-un mod amuzant apariția sa în primul episod din reebot-ul serialului „Sex and The City”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN