Christian Serratos i-a luat locul lui Jennifer Lopez. Va juca într-o producţie de la Netflix

christian-serratos Foto: Profimedia
  • Christian Serratos interpretează rolul legendarei Selena în cea mai recentă serie produsă de Netflix
  • Selena, care rămâne o figură emblematică a comunităţii latino din SUA, a primit postum în 2017 o stea pe Walk of Fame din Hollywood
  • Artista a fost sursă de inspiraţie pentru filmul biografic ‘Selena’ (1997), în care a fost protagonistă tânăra Jennifer Lopez

Actriţa în vârstă de 30 de ani, care o interpretează pe Selena Quintanilla în Selena în seria de la Netflix, a discutat despre asumarea rolului.

După ce filmul a avut un mare succes cu Jennifer Lopez, acum a venit randul lui Christian Serratos să redea viata Selenei, cunoscută şi sub numele de „regina muzicii texane”, ce a fost împuşcată în 1995 de preşedinta fan clubului său, când avea doar 23 de ani.

Christian a fost atât de hotărâtă să se transforme în legenda lui Tejano, încât a început să lucreze cu un antrenor de dialecte şi un antrenor de cântat, înainte de a obţine oficial rolul.

Faima aduce cu sine şi o mare responsabilitate. Serratos a recunoscut pentru Entertainment Tonight că cele mai grele secvenţe de la filmări au fost acelea în care a trebuit să comunice cu fanii legendarei.