• Christian Serratos interpretează rolul legendarei Selena în cea mai recentă serie produsă de Netflix
  • Selena, care rămâne o figură emblematică a comunităţii latino din SUA, a primit postum în 2017 o stea pe Walk of Fame din Hollywood
  • Artista a fost sursă de inspiraţie pentru filmul biografic ‘Selena’ (1997), în care a fost protagonistă tânăra Jennifer Lopez

Actriţa în vârstă de 30 de ani, care o interpretează pe Selena Quintanilla în Selena în seria de la Netflix, a discutat despre asumarea rolului.

După ce filmul a avut un mare succes cu Jennifer Lopez, acum a venit randul lui Christian Serratos să redea viata Selenei, cunoscută şi sub numele de „regina muzicii texane”, ce a fost împuşcată în 1995 de preşedinta fan clubului său, când avea doar 23 de ani.

Christian a fost atât de hotărâtă să se transforme în legenda lui Tejano, încât a început să lucreze cu un antrenor de dialecte şi un antrenor de cântat, înainte de a obţine oficial rolul.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Faima aduce cu sine şi o mare responsabilitate. Serratos a recunoscut pentru Entertainment Tonight că cele mai grele secvenţe de la filmări au fost acelea în care a trebuit să comunice cu fanii legendarei.