• Christina Aguilera a vorbit despre planurile sale de a îmbătrâni frumos – și a dezvăluit exact cum va face acest lucru.
  • Cântăreața în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că și-a făcut injecții antirid în încercarea de a încetini procesul de îmbătrânire.
  • Vorbind pentru PEOPLE, ea a spus: „Îmi place foarte mult să mă simt mai sigură pe mine pe măsură ce îmbătrânesc.”

Christina Aguilera a vorbit despre planurile sale de a îmbătrâni frumos – și a dezvăluit exact cum va face acest lucru. Cântăreața Genie In A Bottle, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că și-a făcut injecții antirid în încercarea de a încetini procesul de îmbătrânire.

Ea a fost mult timp lăudată pentru aspectul ei, după ce a apărut pe scena muzicală ca o adolescentă blondă platinată. Acum, ea urmează să colaboreze cu Xeomin în cadrul campaniei „Beauty on Your Terms” și a dezvăluit motivul pentru care a făcut acest lucru. Vorbind pentru PEOPLE, ea a spus: Îmi place foarte mult să mă simt mai sigură pe mine pe măsură ce îmbătrânesc.”

Ea crede că acum poate menține un aspect mai natural”, adăugând: Ne place acest termen, mai ales în domeniul meu. Nu vreau să am o față înghețată. Fie că sunt în fața camerei de filmat, fie că joc pe scenă, trebuie să rămân autentică în ceea ce privește emoțiile mele.”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Și a dezvăluit că speră ca femeile să poată continua să se simtă încrezătoare pe măsură ce îmbătrânesc. Să privești îmbătrânirea ca pe un aspect negativ este o abordare veche”, a continuat ea.

M-am văzut trecând prin diferite etape ale vieții mele și plângându-mă de anumite lucruri. Pe măsură ce am îmbătrânit, mă uit în urmă și îmi spun: Doamne, fiecare etapă este o nouă eră”.”

Vedeta pop a recunoscut că a început să cânte la vârsta de șase ani și pur și simplu nu s-a mai oprit. Ea a precizat că a fi în atenția publicului atât de mult timp poate complica adesea modul în care te vezi pe tine însuți, deoarece cineva va avea întotdeauna o părere despre ceea ce faci sau ce porți.