Christina Aguilera împărtășește secretele frumuseții cu care își sfidează vârsta

Christina Aguilera a vorbit despre planurile sale de a îmbătrâni frumos – și a dezvăluit exact cum va face acest lucru. Cântăreața Genie In A Bottle, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că și-a făcut injecții antirid în încercarea de a încetini procesul de îmbătrânire.

Ea a fost mult timp lăudată pentru aspectul ei, după ce a apărut pe scena muzicală ca o adolescentă blondă platinată. Acum, ea urmează să colaboreze cu Xeomin în cadrul campaniei „Beauty on Your Terms” și a dezvăluit motivul pentru care a făcut acest lucru. Vorbind pentru PEOPLE, ea a spus: Îmi place foarte mult să mă simt mai sigură pe mine pe măsură ce îmbătrânesc.”

Ea crede că acum poate menține un aspect mai natural”, adăugând: Ne place acest termen, mai ales în domeniul meu. Nu vreau să am o față înghețată. Fie că sunt în fața camerei de filmat, fie că joc pe scenă, trebuie să rămân autentică în ceea ce privește emoțiile mele.”

Și a dezvăluit că speră ca femeile să poată continua să se simtă încrezătoare pe măsură ce îmbătrânesc. Să privești îmbătrânirea ca pe un aspect negativ este o abordare veche”, a continuat ea.

M-am văzut trecând prin diferite etape ale vieții mele și plângându-mă de anumite lucruri. Pe măsură ce am îmbătrânit, mă uit în urmă și îmi spun: Doamne, fiecare etapă este o nouă eră”.”

Vedeta pop a recunoscut că a început să cânte la vârsta de șase ani și pur și simplu nu s-a mai oprit. Ea a precizat că a fi în atenția publicului atât de mult timp poate complica adesea modul în care te vezi pe tine însuți, deoarece cineva va avea întotdeauna o părere despre ceea ce faci sau ce porți.

Exit mobile version