• Margaret Loughrey ar fi trăit singură.
  • Loughrey ar fi câștigat 27 de milioane de lire sterline la loteria EuroMilions.
  • Loteria EuroMillions este o loterie multinațională.

Margaret Loughrey ar fi trăit singură în Strabane, cartierul Ballycolman din Irlanda de Nord. Decesul ei nu este considerat „suspect”, potrivit poliției, deși va fi realizată o autopsie post-mortem. Margaret Loughrey este o câștigătoare a jackpotului la EuroMillions, care a câștigat 27 de milioane de lire sterline în urmă cu opt ani, scrie Mirror.

Loteria EuroMillions este o loterie multinațională, lansată la 7 februarie 2004 de loteria franțuzească Française des Jeux, loteria spaniolă Loterías y Apuestas del Estado și de loteria britanică Camelot Group. Prima tragere la sorți a avut loc vineri, 13 februarie 2004, în capitala franceză, Paris. În această dimineață, la ora 10:30, ora Regatului Unit, au fost trimise serviciile de urgență la o locuință.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Irlanda de Nord a precizat: „Poliția a primit joi, 2 septembrie, un raport privind moartea subită a unei femei în zona Ballycolman Lane din Strabane. Urmează să aibă loc o autopsie, dar, în acest stadiu, moartea nu este tratată ca fiind suspectă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cum a câștigat suma de 27 de milioane de lire?

În 2013, Loughrey, care era șomeră la acea vreme, și-a cumpărat biletul câștigător în timp ce se îndrepta spre casă de la Centrul pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Ea a spus atunci: „Am plecat de acasă marți pentru că am auzit că a fost anunțat un loc de muncă și am vrut să aplic pentru el. Așa că m-am dus la Jobcentre și am tipărit cererea de angajare înainte de a merge la Supervalu. Nu-mi permit întotdeauna să joc la Euromillions, dar aveam câteva lire în plus în poșetă și, la un moment dat, am jucat la Lucky Dip.”

De ce spunea că banii i-au ruinat viața?

Loughrey a afirmat recent că această victorie i-a „distrus” viața la doar câțiva ani după ce a câștigat suma de 27 de milioane de lire sterline. Conform The Irish News, ea a povestit că a rămas cu doar 5 milioane de lire sterline în 2019 și că a fost victima mai multor tâlhării.

Femeia a povestit pentru Sunday Life: „Niciodată nu voi avea liniște atâta timp cât voi trăi. Chiar dacă nu mi-ar mai rămâne niciun ban, nu voi avea. Regret că am câștigat la loto. Bineînțeles că regret. Eram o persoană fericită înainte. Sunt o ființă umană și tot ce a făcut a fost să-mi distrugă viața”.

Doamna Loughrey trăia cu 62 de lire sterline pe săptămână din indemnizații în momentul în care a câștigat, iar de atunci își dăruise din bani persoanelor aflate în nevoie, informează Irish Mirror. De astfel, a cheltuit un milion de lire sterline pentru a achiziționa vechea moară Herdman’s Mill de la Sion Mills, pe care a intenționat să o transforme într-o destinație turistică și de agrement. Ea a fost condamnată la muncă în folosul comunității în august 2015, după ce a agresat un taximetrist în fața casei sale. De altfel, femeia consumase alcool în ziua în care a fost audiată.

Potrivit unui procuror, Loughrey i-a jignit cu furie pe polițiști după ce a fost arestată, în ciuda faptului că nu avea antecedente penale.