Colecția „ciudată” a lui Demi Moore care l-a îngrozit pe fostul ei soț. Actrița are o obsesie pentru ea

Demi Moore Foto: Mediafax
  • Actrița americană Demi Moore, care a împlinit recent 60 de ani, și-ar fi asigurat colecția de păpuși pentru 2 milioane de dolari, iar acestea l-au speriat” pe fostul ei soț Ashton Kutcher.
  • Demi este cel mai cunoscut colecționar de păpuși din lume”, potrivit The New York Times.
  • Printre preferatele ei se numără păpușa Gene Marshall, una dintre primele păpuși mari de firmă destinate în primul rând colecționarilor adulți.

Demi Moore a împlinit 60 de ani – dar este încă un copil în suflet, deoarece deține o colecție uriașă de păpuși. Actrița de la Hollywood, care arată senzațional la intrarea în al șaptelea deceniu de viață, se pare că are 2.000 de păpuși care, la un moment dat, au fost ținute în propria locuință.

Demi este cel mai cunoscut colecționar de păpuși din lume”, potrivit The New York Times, și-a asigurat colecția imensă pentru suma impresionantă de 2 milioane de dolari. Demi și Bruce au fost căsătoriți din 1987 până la divorțul din 2000 și sunt părinții fiicelor Rumer, 33 de ani, Scout, 31 de ani, și Tallulah, 28 de ani.

Bruce i-a dăruit lui Demi prima ei păpușă – o figurină vintage cu fața de porțelan, cu păr uman și trăsături realiste”, a declarat o sursă pentru Radar în 2019. Printre preferatele ei se numără păpușa Gene Marshall, una dintre primele păpuși mari de firmă destinate în primul rând colecționarilor adulți. Inspirată de epoca de aur a Hollywood-ului, fiecare păpușă de aproximativ 40 cm are o temă complexă în stil cinematografic, bazată pe moda din anii 1930, 1940 și 1950. Se presupune că această colecție a devenit o obsesie după divorțul de Bruce – iar unele dintre ele o însoțesc pe Demi oriunde merge.

Într-un interviu pentru Harpers Bazaar în 2019, Demi a explicat: Iubesc arta figurativă și mă uit mereu la fețele mici ale păpușilor pe care le am. Întotdeauna am fețe mici care se uită la mine. Dacă te duci și te uiți la geanta mea, am un ursuleț mic. De obicei am și o maimuță în geantă. A început cu una pe care o numesc maimuța din poșetă.”

Ea a adăugat că păpușile sunt niște fețe amuzante care îți amintesc să nu-ți iei viața prea în serios și să îți amintești importanța jocului”. O persoană care nu a fost un fan al colecției sale de păpuși a fost cel de-al treilea soț, Ashton Kutcher, care a fost căsătorit cu actrița între 2005 și 2013. Actorul din Two and a Half Men” a mărturisit odată că păpușile îl speriau” și a dezvăluit că Demi păstra câteva în dormitorul lor comun. După ce s-a uitat în copilărie la filmul de groază Chucky, nu a putut suporta să se afle în aceeași cameră cu jucăriile realiste ale soției sale de atunci.

Starul din Punk’d i-a spus prezentatorului de talk-show Conan O’ Brien: M-au supărat – l-am văzut pe Chucky! Chestiile astea mă înspăimântă, omule, iar ea are cam mii de jucării. Sunt peste tot – și sunt înfricoșătoare.” El a adăugat: Cred că păpușile au suflet. Și se uită mereu la tine – avem câteva în dormitor și asta face ca lucrurile să fie ciudate. Unele dintre aceste lucruri valorează o mulțime de bani aparent, dar pe mine mă sperie puțin.”

Actrița a recunoscut că este hotărâtă să rămână dezirabilă” și sexy” pe măsură ce îmbătrânește. Demi este mai fericită ca niciodată și vrea ca al șaptelea deceniu să fie definit de experiență” și nu de un număr.

Se schimbă această idee că femeile devin mai puțin dezirabile pe măsură ce îmbătrânesc. Nu vrem să arătăm matroane sau să nu ne simțim sexy”, a declarat ea recent pentru revista People. Ajungi la 59 de ani și deja te gândești: Ei bine, voi avea 60 de ani. Mă simt foarte eliberată. Când mă gândesc la bunica mea la 60 de ani, ea într-un fel părea deja resemnată că este bătrână. Dar eu mă simt, în atât de multe feluri, mai vie și mai prezentă ca niciodată.”

Vedeta G.I. Jane locuiește în Idaho cu familia sa mixtă, care include cele trei fiice ale sale, fostul soț Bruce și soția sa Emma Heming Willis, 46 de ani, și copiii lor Mabel, 10 ani, și Evelyn, 8 ani. Un lucru deosebit de important pentru Demi sunt prietenele ei, despre care crede că sunt la fel de importante ca și faptul de a avea un partener. Vorbind la podcastul Good Friend al colegei actriței Jamie Lee Curtis, Demi a explicat: Pe măsură ce am îmbătrânit, îmi prețuiesc prieteniile feminine. Ele sunt esențiale pentru bunăstarea mea. Un studiu a arătat că femeile nu s-ar putea descurca fără aceste prietenii și pot vorbi despre asta.”

Demi a fost căsătorită și a divorțat de trei ori, mai întâi cu cântărețul Freddy Moore, apoi cu Bruce Willis și în cele din urmă cu Ashton Kutcher. După ce a supraviețuit celor trei căsnicii eșuate, ea a recunoscut că acum se bazează mai mult pe prietenele sale.