• Smiley nu a precizat cauza morții fiului său și nici nu a dat vârsta acestuia.
  • Rickey Smiley a cerut oamenilor să se roage pentru el și familia sa.
  • O serie de prieteni celebri ai lui Smiley au intrat în secțiunea de comentarii a videoclipului său și au scris cuvinte de susținere.

Actorul și comediantul Rickey Smiley este în doliu după moartea fiului său Brandon Smiley. Smiley, care a jucat în serialul The Rickey Smiley Show” în perioada 2012-2014, a intrat duminică pe Instagram pentru a spune că are de dat vești proaste” celor care îl urmăresc.

Urăsc să anunț asta, dar vreau să vi le dau înainte să le auziți pe străzi”, a spus Smiley. Fiul meu, Brandon Smiley, a murit în această dimineață”.

Smiley nu a precizat cauza morții fiului său și nici nu a dat vârsta acestuia. În timp ce se pregătea să plece spre aeroport, Smiley a cerut oamenilor să se roage pentru el și familia sa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vreau doar ca toți verișorii mei și diferiți membri ai familiei să se roage, să fie puternici, iar eu sunt bine”, a spus Smiley. Rugați-vă pentru mama fiului meu și pentru frații fiului meu, pentru toți cei care au fost crescuți cu Brandon”.

Deși nu a oferit detalii despre moartea lui Brandon, a făcut aluzie la o tragedie de familie din trecut, vorbind despre propria durere.

Acum înțeleg prin ce a trecut bunicul meu și de ce s-a simțit așa cum s-a simțit”, a spus Smiley. Bunicul meu a trecut prin aceasta cu tatăl meu și, cumva, iată-mă trecând prin același lucru prin care au trecut bunicii mei. Așa că doar rugați-vă pentru familia noastră”.

O serie de prieteni celebri ai lui Smiley au intrat în secțiunea de comentarii a videoclipului său și au scris cuvinte de susținere. Îmi pare atât de rău Rickey”, a scris actrița Niecy Nash. Inima mea este alături de tine și de familia ta, frate”, a comentat comediantul Jay Pharoah. Condoleanțele mele”.

Oh, nu! Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta”, a scris cântăreața Xscape, Kandi Burruss. Te iubesc (și) mă rog pentru tine!”.

Îmi pare atât de rău, prietene”, a comentat cântăreața Tamar Braxton. Condoleanțe, frate”, a scris cântărețul CeeLo Green.

Aceasta nu este prima dată când Smiley se destăinuie despre momentele grele din viața sa de familie. În iulie 2020, Smiley a împărtășit faptul că fiica sa cea mică, Aaryn, a fost împușcată în timpul unui presupus incident de furie pe șosea.