Comediantul Rickey Smiley a anunțat moartea fiului Brandon Smiley: „Rugați-vă pentru familia noastră”

  • Smiley nu a precizat cauza morții fiului său și nici nu a dat vârsta acestuia.
  • Rickey Smiley a cerut oamenilor să se roage pentru el și familia sa.
  • O serie de prieteni celebri ai lui Smiley au intrat în secțiunea de comentarii a videoclipului său și au scris cuvinte de susținere.

Actorul și comediantul Rickey Smiley este în doliu după moartea fiului său Brandon Smiley. Smiley, care a jucat în serialul The Rickey Smiley Show” în perioada 2012-2014, a intrat duminică pe Instagram pentru a spune că are de dat vești proaste” celor care îl urmăresc.

Urăsc să anunț asta, dar vreau să vi le dau înainte să le auziți pe străzi”, a spus Smiley. Fiul meu, Brandon Smiley, a murit în această dimineață”.

Smiley nu a precizat cauza morții fiului său și nici nu a dat vârsta acestuia. În timp ce se pregătea să plece spre aeroport, Smiley a cerut oamenilor să se roage pentru el și familia sa.

Vreau doar ca toți verișorii mei și diferiți membri ai familiei să se roage, să fie puternici, iar eu sunt bine”, a spus Smiley. Rugați-vă pentru mama fiului meu și pentru frații fiului meu, pentru toți cei care au fost crescuți cu Brandon”.

Deși nu a oferit detalii despre moartea lui Brandon, a făcut aluzie la o tragedie de familie din trecut, vorbind despre propria durere.

Acum înțeleg prin ce a trecut bunicul meu și de ce s-a simțit așa cum s-a simțit”, a spus Smiley. Bunicul meu a trecut prin aceasta cu tatăl meu și, cumva, iată-mă trecând prin același lucru prin care au trecut bunicii mei. Așa că doar rugați-vă pentru familia noastră”.

O serie de prieteni celebri ai lui Smiley au intrat în secțiunea de comentarii a videoclipului său și au scris cuvinte de susținere. Îmi pare atât de rău Rickey”, a scris actrița Niecy Nash. Inima mea este alături de tine și de familia ta, frate”, a comentat comediantul Jay Pharoah. Condoleanțele mele”.

Oh, nu! Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta”, a scris cântăreața Xscape, Kandi Burruss. Te iubesc (și) mă rog pentru tine!”.

Îmi pare atât de rău, prietene”, a comentat cântăreața Tamar Braxton. Condoleanțe, frate”, a scris cântărețul CeeLo Green.

Aceasta nu este prima dată când Smiley se destăinuie despre momentele grele din viața sa de familie. În iulie 2020, Smiley a împărtășit faptul că fiica sa cea mică, Aaryn, a fost împușcată în timpul unui presupus incident de furie pe șosea.