• Vio Dragu, despre politicienii români: „Nu îi înjur, îi înțeleg! Sunt psihopați!”
  • Vio Dragu: ,,Chiar trebuie să se întâmple ceva nașpa să poți face glume bune!”
  • Vio Dragu, definiția umorului: „Tragedie plus timp, egal comedie”

La „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, distracția și informația merg mână-n mână. Așa că, Vio Dragu – comediant cu patalama de vreo 15 ani, cunoscut și din celebrul trio Teo, Vio și Costel – a venit să facem puțin haz de necaz, într-o perioadă în care epidemia ne-a resetat tuturor existența.

Vio Dragu ne spune – prin ochii și cu mintea unui specialist – care este cea mai adevărată, dar și dureroasă definiție a umorului.

„Tragedie plus timp, egal comedie. Chiar trebuie să se întâmple ceva nașpa să poți face glume bune. Aștepți să treacă puțin timp și abia apoi să faci gluma.”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Cât despre umorul de altădată versus umorul din zilele noastre, Vio Dragu recunoaște că lucrurile s-au schimbat radical peste tot în lume.

„E clar că a crescut nivelul și, automat, eviți anumite subiecte. De exemplu, și în America, ce glume puteai să faci în anii 80 nu mai puteai să faci în anii 90 și acuma nu mai zic… În România, încă este boierie, adică poți să spui orice, n-ai nicio treabă.”

Ajungem și la un subiect cu mare priză la public și anume polica și politicienii români. Ce spune invitatul lui Vlad Craioveanu despre metehnele lor?

„Nu îi înjur, îi înțeleg! Sunt psihopați! Simplul fapt să vrei acel job, să vrei să răspunzi, să organizezi, să gestionezi 20 de milioane de oameni, nu ai cum! Ca o comparație, ai încercat vreodată să faci un grătar cu mai mult de șase oameni? E un coșmar! Simplul fapt de a candida: eu vreau să răspund pentru voi! Măi, ești bolnav la cap? Nu este ceva natural!”, conchide comediantul.