• Prințul Harry și Meghan Markle au fost catalogați drept falși” după ce s-a aflat că locuința de 27 de milioane de lire sterline folosită pentru a filma interviuri cu cei doi pentru documentarul lor de pe Netflix nu era de fapt casa lor.
  • Mega-proprietatea are 13.599 de metri pătrați și dispune de șase dormitoare – dintre care unul se află în interiorul unei case de oaspeți, precum și de un cinematograf privat uriaș.
  • Casa este în prezent de vânzare prin intermediul Riskin Partners Estate Group.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost catalogați drept falși” după ce s-a aflat că locuința de 27 de milioane de lire sterline folosită pentru a filma interviuri cu cei doi pentru documentarul lor de pe Netflix nu era de fapt casa lor. Mulți au presupus că fundalul discuțiilor lor personale din serial a fost filmat în casa de 11 milioane de lire sterline din Montecito, California. Dar acum s-a aflat că nu este așa – ea aparține unui tip implicat într-o înșelătorie de milioane de dolari.

Locuința îi aparținea lui Mark Schulhof, care fusese acuzat anterior că a câștigat 110 milioane de lire sterline prin fraudarea veteranilor cu handicap din Statele Unite. Escrocheria a avut loc în 2014, iar el a fost obligat să plătească daune de aproximativ 23 de milioane de lire sterline din cauza acțiunilor sale în care a implicat compania Quadriga.

Procurorul general al statului New York, Eric Schneiderman, l-a acuzat și a declarat: „Să iei banii pe care oamenii încearcă să îi cheltuiască pentru a-i ajuta pe veteranii cu dizabilități doar pentru a-ți hrăni propriile cheltuieli generale și pentru a-ți plăti directorii, așa cum a făcut Quadriga în acest caz, este destul de josnic.”

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Mega-proprietatea are 13.599 de metri pătrați și dispune de șase dormitoare – dintre care unul se află în interiorul unei case de oaspeți, precum și de un cinematograf privat uriaș. Locația este, de asemenea, extrem de luxoasă – 888 Lilac Lane, la doar un minut distanță de casa lui Harry și Meghan.

Casa este în prezent de vânzare prin intermediul Riskin Partners Estate Group. Un purtător de cuvânt al grupului descrie proprietatea ca având vedere vastă la ocean, terenuri plate, facilități de lux și un design incredibil se contopesc”.

Aceștia adaugă: „Cu o locație care întruchipează norocul și prosperitatea, 888 Lilac a fost executat cu rafinament pentru a întruchipa visul californian în cea mai bună formă. Construit pe mai mult de două hectare de terenuri luxuriante ancorate de priveliști neobstrucționate la ocean și munte, cadrul panoramic este uimitor de frumos și bine adaptat pentru mici întâlniri intime, dar se extinde fără efort pentru evenimente mari și fastuoase.”

Proprietatea este în prezent de vânzare, iar soții Sussex sunt cunoscuți ca fiind în căutarea unei noi case – după ce se pare că s-au săturat de locuința lor, evident înghesuită. Utilizatorii rețelelor de socializare au intrat pe Twitter pentru a se comenta în legătură cu cuplul.

Unul dintre ei a scris: Meghan și Harry sunt falși în legătură cu totul, poveștile ei în podcast s-au dovedit a fi false, fotografii false și minciuni despre Royals. Când cineva îți arată cine este, crede-l de prima dată”.

Iar altul a postat: Chiar și casa este falsă”. Un al treilea a scris: „”Povestea noastră și adevărul nostru” s-a transformat în fotografii de arhivă, videoclipuri de arhivă, casele altor persoane, fotografii ale altor persoane și o istorie a Commonwealth-ului”.