• Un nou sondaj internațional YouGov identifică 11 „crime alimentare” comise împotriva bucătăriei italiene.
  • Bucătăria italiana este una dintre cele mai apreciate din lume.
  • Care sunt ereziile culinare care se săvârșesc atunci când vine vorba de mâncarea italiană.

Un nou sondaj internațional YouGov identifică 11 „crime alimentare” comise împotriva bucătăriei italiene de către restul lumii. Bucătăria italiană este una dintre cele mai apreciate din lume, deși acest lucru se poate dovedi un motiv de mândrie pentru italieni, noul sondaj YouGov ne arată ereziile culinare care se săvârșesc atunci când vine vorba de mâncarea italiană.

YouGov a întocmit anul trecut o listă cu 19 moduri în care străinii au fost acuzați că au abuzat de mâncarea italiană și a întrebat oamenii din 17 țări, inclusiv Italia, dacă acestea sunt sau nu acceptabile.

Din acest sondaj, am extras patru dintre cele mai deranjante lucruri pentru italieni, când vine vorba de gastronomie:

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Consumul de paste cu ketchup

Cel mai dureros abuz de mâncare italiană este consumul de ketchup cu paste, acest obicei având un scor de (-82), cu toate acestea, în 11 dintre țările și regiunile intervievate, oamenii tind să spună că pastele și ketchupul merg perfect împreună, indonezienii (+76) și locuitorii din Hong Kong (+79) fiind dintre cei mai încântați de această combinație.

Punerea pastelor în apă rece, înaintea fierberii lor

Adăugarea pastelor în apă, înainte ca aceasta să clocotească, trezește îndignare în italieni, obținând un scor de -71. Aceasta se dovedește a fi cea mai disprețuită practică din întreaga lume, doar respondenții chinezi (+16) și cei din Hong Kong (+31) spunând că acest lucru este acceptabil.

Pizza cu ananas

Al treilea cel mai rău lucru pe care îl poți face bucătăriei naționale, potrivit italienilor (-63), este să pui ananas pe pizza. Această pizza „hawaiană”, nu pare să deranjeze celelalte popoare, doar în Franța (-15) fiind considerată o problemă.

Paste pe post de garnitură

Chiar dacă acest mod de a acompania felul principal deranjează italienii (-55), francezii sunt entuziasmați în ceea ce privește consumul de paste pe post de garnitură (+74).