• Una din maşinile de lux aparţinând lui Cristiano Ronaldo evaluată la puţin peste 2 milioane de euro s-a izbit luni de o casă din Mallorca, potrivit unor informaţii din presa spaniolă.
  • Superstarul de la Manchester United se află în insula Baleare, bucurându-se de o vacanţă cu familia înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru pre-sezon, care începe la sfârşitul acestei luni.
  • El Periodico Mediterraneo relatează că maşina Bugatti Veyron era condusă de un angajat al superstarului portughez, când s-a izbit de intrarea unei case, luni dimineaţă.

Una din maşinile de lux aparţinând lui Cristiano Ronaldo evaluată la puţin peste 2 milioane de euro s-a izbit luni de o casă din Mallorca, potrivit unor informaţii din presa spaniolă.

Sursa citată susţine că şoferul vehiculului nu a suferit răni grave, dar se pare că partea din faţă a vehiculului ar fi fost grav avariată.

Este cunoscută pasionea de a colecţiona supermaşini a portughezului, care are o flotă evaluată la aproximativ 20 milioane de euro.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Într-un documentar recent, în care partenera sa Georgina Rodriguez a fost protagonista, fanii au putut vedea gama sa de vehicule, inclusiv un Ferrari 599 GTO, un McLaren Senna şi o pereche de Rolls-Royce-uri.

Ronaldo şi familia sa au sosit pe insula spaniolă săptămâna trecută, după ce a ratat ultimul meci internaţional al Portugaliei din cauza unei accidentări. Jucătorul de 37 de ani, împreună cu partenera Georgina şi copiii Cristiano Jr, Eva, Matteo, Alana Martina şi nou-născuta Bella Esmeralda au zburat cu un avion privat în insule.

Sursa citată susţine că maşina implicată în incident a fost una dintre cele două pe care starul lui United le-a expediat pentru a i se alătura în Mallorca.