• Cristiano Ronaldo a scăpat cu un avertisment din partea poliţiei după ce au apărut imagini cu atacantul lui Manchester United care pare să spargă un telefon din mâna unui fan al lui Everton la un meci din aprilie.
  • Ofiţerii au lansat o anchetă după ce pe internet a fost distribuit un clip în care Ronaldo pare să lovească telefonul tânărului din mână în timp ce acesta şchiopăta spre tunel.
  • În urma incidentului, starul fotbalului şi-a cerut scuze pentru „izbucnirea” sa şi l-a invitat pe suporter să urmărească un meci pe Old Trafford „ca semn de fair-play”.

Cristiano Ronaldo a scăpat cu un avertisment din partea poliţiei după ce au apărut imagini cu atacantul lui Manchester United care pare să spargă un telefon din mâna unui fan al lui Everton la un meci din aprilie, potrivit Sky News.

„Putem confirma că un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a prezentat în mod voluntar şi a fost audiat în legătură cu o acuzaţie de agresiune şi daune penale”, se arată în declarația Poliţiei din Merseyside într-un comunicat.

„Acuzaţia se referă la un incident care a avut loc după meciul de fotbal Everton – Manchester United de pe Goodison Park, sâmbătă, 9 aprilie. Chestiunea a fost tratată prin intermediul unui avertisment condiţionat”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Ofiţerii au lansat o anchetă după ce pe internet a fost distribuit un clip în care Ronaldo pare să lovească telefonul tânărului din mână în timp ce acesta şchiopăta spre tunel.

Mama fanului a declarat, anterior, că fiul ei, Jake Harding, în vârstă de 14 ani, a fost lăsat „vânăt” și „în stare de șoc total” în urma incidentului.

De asemenea, ea a împărtășit o imagine a mâinii fiului ei, în care aceasta apare roșie și vânătă.

În urma incidentului, starul fotbalului şi-a cerut scuze pentru „izbucnirea” sa şi l-a invitat pe suporter să urmărească un meci pe Old Trafford „ca semn de fair-play”.