Dacă un lucru este cert, acela este că românilor le place să facă cumpărături. Ai și de unde alege. Marii retaileri online vând la reduceri aproape orice. Apartamente de lux, mașini de zeci de mii de euro sau sejururi exotice.

Top produse căutate

În topul tendințelor de Black Friday 2023 se află televizoarele, electrocasnicele mici și hainele. Hainele se ridică în top anul acesta mult mai mult față de fiecare an, urmate de telefoanele mobile smartphone. De Black Friday 2023, 7/10 oferte sunt la cel mai avantajos preț din an

„În produsele surpriză am vândut foarte bine partea de aur, unde cred că sunt peste 2kg deja vândute, celebra carne de porc avem undeva la 20 de tone deja comandate de către clienţi. Voucherele de bilete de avion la TAROM s-au vândut foarte bine şi apoi zona de turism intern şi internaţional, unde acolo se contorizează în număr de nopţi de cazare. Avem undeva la 1.000 de nopţi de cazare deja rezervate, turism intern şi internaţional. În afară de acestea, dacă mergem la produsele clasice, acolo, să zicem locul în valoare este în cadrul categoriilor de electro-IT – telefoane mobile, laptopuri, televizoare, electrocasnice. Ele sunt sunt în top, e foarte greu să le dai deoparte la capitolul valoare. ”, a spus Stejara Pircan, senior VP, Emag pentru Ziarul Financiar.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN