• Loredana a scos melodie cu 9 maneliști de top din România
  • Este proiectul lui Costi Ioniță, Fortza Generation
  • Loredana a abordat mai multe stiluri de-a lungul carierei
  • Costi Ioniță: „Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri și este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezittat și a fost de acord imediat ce i-am spus”.

Daca vrei să ajungi în trending pe YouTube trebuie să cânți manele. Loredana chiar asta a făcut. S-a aliat cu 9 dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi și a ajuns în trending global. E prima melodie din România care reușește asta.

Loredana e un artist care s-a reinventat de-a lungul carierei. A abordat cu succes mai multe stiluri.

Omul care a convins-o pe Loredana să cânte manele este Costi Ioniță. Proiectul său Fortza Generation reunește cei mai cunoscuți maneliști de la noi.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Costi Ioniță: „M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În acest timpuri pandemice lumea este supărată și ne-am gândit să aducem o oază de lumină

„Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți”, a spus Costi Ioniță.

„Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri și este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezittat și a fost de acord imediat ce i-am spus”, a explicat Costi Ioniță.

„Să știi că nu m-am gândit la vreun experiment. M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În acest timpuri pandemice lumea este supărată și ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Fiind 8 în lume și locul 1 în trendul românesc, înseamnă că lumea are nevoie de voie bună”, a spus Costi Ioniță.

„Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă și fără hate nu ai succes”, a spus Costi Ioniță.

„Foarte puțină lume știe că eu sunt nominalizat la Grammy și lucrez cu artiști mondiali”, a mai spus Costi Ioniță.