• Jocul Cyberpunk 2077 a fost lansat pe PC şi console.
  • Gamerii din România s-au costumat în personajele jocului.
  • Red Projekt a oferit banii înapoi gamerilor care s-au plâns de bug-urile din joc.
  • Cu ocazia lansării, câțiva gameri din România au luat parte la un cosplay.

Gamerii au avut motive să se bucure de finalul anului acesta. Jocul aşteptat de un deceniu a fost lansat. 328 de milioane de dolari a costat jocul Cyberpunk 2077. La fel ca ultimul film de la Marvel. L-au adus şi pe Keanu Reeves să aibă un rol în joc. Gamerii de la noi au sărbătorit într-un mod inedit marea lansare a jocului Cyberpunk. S-au îmbrăcat ca personajele care apar în Night City pentru o şedinţă foto.

„O să fie un joc foarte mişto, revoluţionar în opinia mea. Pentru că ne îndepărtăm puţin din zona aia de gaming cu are suntem obişnuiţi şi cred că o să trecem la următorul nivel. Sinceră să fiu toată experienţa de astăzi a fost pentru mine o evoluţie pentru că niciodată nu am apucat să fiu un personaj, să mă transform într-un personaj. Şi sincer mă simt badass”, a spus Antonia Nuckle, gamer streamer.

Jocul a atras şi probleme pentru studio-ul Red Projekt. Mulţi utilizatori s-au plâns de erori şi au cerut banii înapoi. Compania a pierdut din cauza asta aproape 3 miliarde la bursă a doua zi după lansarea jocului Cyberpunk 2077.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT